söndag 4 juni 2017

Tre barn ❤️❤️❤️

Så ofantligt mycket kärlek. Första hela, riktiga veckan hemma. Fullt hus och numera 6 personer i familjen. Det är en stor omställning för alla, i början av veckan var det mycket fokus på att få gostid med lillasyster, nu i slutet ligger fokuset på att gosa med oss föräldrar. Det är svårt med en bebis som tar så mycket tid nu i början när man är van att ha mamma eller pappa nästan helt för sig själv. Våra barn är ju ganska stora nu, de är inte vana vid en liten bebis. De älskar henne väldigt mycket och vi kommer alla att komma in i rutinerna men det är så mycket nytt för oss alla nu.

Jag har liksom inte riktigt fattar att jag är 3-barnsmamma, dessutom till de tre finaste i världen! Så mycket kärlek❤️

I dag, söndag åker barnen till sin pappa, jag tror att det blir bra, förhoppningsvis har vi hittat ett mönster med mat och sömn till de kommer hit igen. Man får lite dåligt samvete när man inte kan ge dem den tiden man vill. När de kommer nästa gång är det ingen vanlig dag för då är det Milos 8-årsdag ❤️ Sen följer skolavslutning, midsommarfirande och kalasande i flera veckor. Det är också bara en vecka kvar till vi får huset, eller 8 dagar är det från i dag. Det är mycket som händer nu 😊

Nu är det dags att stiga upp och börja fixa lite. I natt har hon sovit från typ 22.30 till 02.30 och sen till 06.00 ungefär. Godkänt! Natten innan var hon vaken från 01.39 till morgonen 😳 så i dag är man pigg! Pusshej! 

Inga kommentarer: