torsdag 7 november 2019

Torsdag

I dag har jag jobbat hemifrån. Egentligen är det fredagar som gäller men denna veckan har jag min jobbhelg så jag måste vara på plats på jobbet imorgon. 

Målaren sjunger nere i källaren så jag antar att det går bra i tvättstugan. Vilken lyx att ha en ny fräsch tvättstuga alltså. Eftersom jag är hemma idag så ska vi passa på att ta en tripp till Ikea idag istället. Så kan vi ägna lördagen åt att skruva inredning och få ordning på allt.

Lite förebilder, lite kaosigare än vanligt eftersom jag kom på att jag skulle ta bilder när vi börjat stöka där.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1PTT7Bg5MgWu-065zLKxUwQW--5PG_9eJ
Här har de ju börjat gjuta golvbrunnen på högersidan. Lillfisan inspekterar att allt går rätt till!

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1hsx9wSvwMpjhoTlHzTZaNWChmgnyF6tf
Dörren slogs upp i våras så att man kommer direkt ut till uteplatsen med pool och gräsmattan. Mycket därför vi prioriterade tvättstugan nu, vi använder ju tvättstugan som ”omklädningsrum” och passage när det ska badas. Inte så kul att det ser för jäkligt ut och dessutom alla kläder som slängs dels på golvet och på den rena tvätten. 

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1CiJFnaAD24MFe1JtYnt0D17Y9eHQPqte
Här är tvätthon redan utslängd. Och även där har det gjutits.

https://drive.google.com/uc?export=view&id=19Cq0pMHgFvzhHqen4rSY3aOPNslYbgMM
Mycket rör och grejer till poolen har det blivit längs med väggen. Dessa ska byggas in. Garderoben och tvättbänkarna har vi slängt ut, de hade sett bättre dagar. Garderoben köpte vi för förvaring när vi flyttade in men den hade både gått sönder baktill och blivit vattenskadad nedtill. 

Målning av tak,väggar och fönster ska vara klart idag. Golvet är bytt och imorgon ska vattnet kopplas. Nya lamporna kommer förhoppningsvis idag. Och nu håller vi tummarna att vi hittar allt vi ska i stan idag 😊

Hoppas på lite efterbilder i slutet av veckan 😍

Pusshej!

Inga kommentarer: