söndag 10 augusti 2008

Slut på semestern!

Jahopp, imorgon börjar första jobbveckan efter semestern. Börjar lite försiktigt med en ledig dag :-) Hehe, jobbar bara 4 dagar i veckan så det är ganska lugnt. Det passar perfekt eftersom vi börjar inskolningen på Regnbågen imorgon, lite nervöst faktiskt. Theo har ju varit hemma i nästan 7 veckor nu så han kanske inte alls vill bli lämnad längre. Han har blivit lite mammig på senaste tiden, börjar gallskrika bara jag ska till affären eller så... Fast jag tror han fixar det, finns ju många o leka med där, tror de nya barnen får ganska mycket uppmärksamhet också så han kommer nog trivas.
Känner verkligen att jag skule behöva åka till Ullared snarast, behöver massor med kläder till knatten, han har typ inga långbyxor som är lagom och så behövs ju lite extra grejer o ha på dagis. Han har mest sommarkläder i garderoben nu. Måste bara hitta en dag som passar både mej och Malin och barnvakterna, hennes Eila börjar ju med på dagis snart. Ska bli såå kul att Malin kommer tillbaka till jobbet!!
Har faktisk varit lite duktig idag med o gått igenom alla korten på datorn, och lagt iordning de som ska framkallas, så jag ska se till att vi beställer de ikväll när Andreas kommit hem från jobbet. Tycker det är så kul när korten kommit och man ska sätta in allt. Har inte framkallat sen maj- 07 så det blir nog en liten bunt som kommer med posten.
Det ska faktiskt bli skönt att komma igång o börja jobba lite nu,blir ju en hel del nytt framöver så det blir nog kanon, hoppas hoppas hoppas bara att Theo kommer trivas på dagis!!
Nä nu ska jag ta och ringa till Emma o kollar hur hon mår idag, fick ett samtal inatt från en lite onykter lillasyster.
Hej hopp!

Inga kommentarer: