måndag 10 december 2012

Snökaos!

Idag va det stress och oro när damerna väntade på bussen ;) Den va ju några minuter sen. Men nu är vi på väg och det är väl bara till att va glad om man inte hamnar i diket eller kör fast :) All jäkla minusflex som jag kommer samla på mig denna vinter på grund av förseningar får jag väl försöka ta igen när det blir vår eller en lördag eller något. Längre dagar än de jag har nu finns det inte tid för.

Det känns som att det är något jag behöver lära mig; Sluta stressa upp mig för någonting jag inte kan påverka! Jag är absolut världsbäst på att stressa upp mig. Till vilken nytta? Man blir hoppig och får ont i magen! Jag har ärligt talat blivit väldigt trött på denna stressen. Det finns ingen som tackar en om man stressar halvt ihjäl sig!? Ofta hjälper det nog inte heller att stressa och det tar en bra stund innan man kan varva ner och somna på kvällen och sömn behövs när man ska upp vid fem och köra 10-timmarspass på jobbet i 5 dagar.

Nä nu ska jag sitta och njuta med P!nk i öronen tills jag är framme i Bergåsa. Tror jag fegar idag och går inomhus och tar hissen istället för mina 113 trappsteg upp för hela sjukhuskullen ;) pusshej!

1 kommentar:

Lufsan! sa...

Mycket snö som sagt.... Sköt om dej väl! Pusskram!<3