torsdag 2 oktober 2014

Ganska bra va?!

Börjar komma in i det här med kaloriräkning nu känner jag. Jag har ganska bra koll. Tur jag har tågtid på morgonen, det är då jag sitter och lägger in alla mål som ska intas under dagen. Och sen håller jag faktiskt mig till det. Det är ju inte så att man behöver gå hungrig direkt ;)

Så här har det sett ut so far under veckan:
Tränade ju inte i tisdags då jag hade kvällsmottagning så jag la mig lite lägre då :) Det är ju ändå ett himla ätande. Nötterna gjorde ju sin del på fettmätaren i alla fall. 100 gram naturella cashewnötter är hela 600 kcal!! Sjukt mycket, men bra fett så länge man håller det på en lagom nivå.

Jag funderar lite på om jag skulle ta och sänka kaloriintaget 200 kanske, vi kör på såhär en vecka till så får vi se hur det går. Denna första period är det ju inte meningen att man ska tappa vikt utan stå still och få i sig en massa energi så man orkar prestera bra på träningen, orka mer och ja, få koll på läget och haja grejen liksom.

I dag har jag huvudvärk, kände det innan jag åkte hemifrån men dum som jag var tog jag ingen tablett :-/ I dag ska jag vara på avdelningen med då Lottis är i huvudstaden och "roar" sig. Så det blir ju annat att tänka på, men lugnt och skönt, det gillar vi :) pusshej!

Inga kommentarer: