söndag 2 juli 2017

Livet

Ja, det är ju en liten omställning här hemma fortfarande. Tre barn. Denna veckan har jag dessutom varit själv med mina guldklimpar torsdag till i dag söndag någon gång. Det har gått bra, vi har haft en härligt avslappnat tempo och barnen har verkligen varit hjälpsamma. Vi har varit en del i huset och fått jättemycket gjort. Theo är ju som en maskin. Man får typ dra ut honom, det är många "vänta" och "jag ska bara" innan vi kommer därifrån. Lillfisan har varit duktig och sovit mycket när vi varit där så jag har verkligen kunnat få mycket gjort också. Milo går mest runt och glassar, väljer musik och väljer de roliga sakerna att göra. Men han hjälper till en del och det är ju bra :-)

Några promenader har det blivit i veckan också. Kan ni förstå hur jäkla lyckligt lottad jag är som har de allra finaste barnen! Jag har nog inte riktigt fattat att dessa tre är mina!

I går hade vi mys med pizza, lördagsgodis och film i soffan. Vissa tröttare än andra ;-)


Ibland blir jag helt knäckt när det kommer över mig hur mycket kärlek det kan finnas! Jag menar titta på dem!!!

Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här, jag har liksom haft svårt att ha händerna fria. Denna lilla damen vill bli buren. Nästan jämt. Men det blir bättre. Vi lär oss lite mer varje dag.

Nu kommer strax mormor.

Ta hand om varandra! Pusshej!

Inga kommentarer: