söndag 20 augusti 2017

Rutiner


Efter några dagar i Göteborg med alldeles för mycket mat och gott så känns det enormt skönt att komma hem och landa och ladda för att komma in i rutiner. Ooooooch, huset är sålt nu!! Så nu kan vi planera mer och veta vart vi ska lägga krutet. Den 8:e december lämnar vi över det gamla huset. 

Lillskruttan är tre månader om några dagar. Jisses. Vaccination i morgon :-S Känns inte jättebra. Jag har också min efterkontroll i morgon, ni vet den man ska ha 6-8 veckor efter man fått barn. Det är nu 12 veckor sedan... Men men, bättre sent än aldrig? 

Dopplanerna är i full gång också. Den 7:e oktober ska hon döpas i Emmaboda kyrka. Alicia Emma Agnes. 

Bara vetskapen om det inte blir fler visningar och folk som ska komma hit och kolla i alla vrår gör att man nu kan börja leva lite som vanligt igen. 

Huset:
Det är inte så mycket kvar på övervåningen nu. Väggarna är upp och taket är snart klart. Toalettgolvet är gjutet nu och snart kan bottenvåningen påbörjas. Den är ju något större och innehåller ganska många rum, tre sovrum, kök, badrum, stor hall, vardagsrum och matsal så jag hoppas verkligen att vi hinner klart i tid! Sen får vi tar källarvåningen när vi flyttat in, likaså altan, garage, förråd och trädgård

I morgon börjar barnen skolan! Det ska bli så skönt att få lite rutiner för dem också. Fattar inte vart tiden tar vägen, Theo börjar 5:an! och Milo börjar 2:an! Jag vill gärna bromsa tiden lite.

Pusshej

Inga kommentarer: