tisdag 2 september 2008

Min lilla bil :-)



Nu är den här! Min lilla Peggy! Hihi, så tattigt att döpa en bil :-p

Idag har vi varit på kyrkis, kul, det va ju några månader sen sist, men Theo kom ihåg vart sandlådan stod iallafall, haha. Det va inte så mkt folk där idag, men det va ganska skönt, det blir så himla stimmigt om det är för många, speciellt under fikan! Fick hålla lilla Hannes en stund med medan Johanna va på toa med Lova, så mysigt, nästan så man är lite sugen igen. Men det tåls att tänka på!

Snart bär det av till jobbet, cyklar nog idag faktiskt, så Andreas slipper åka o byta bil, har ju bara barnstol i min bil just nu, så det är lite krabbigt. Känner att det inte skadar att cykla ibland heller, slöar ju till sig totalt annars, plus att bensinen inte är gratis heller!

Imorrn blir det förhoppningsvis lite fika med Malin o Eila, annars ingenting planerat. Torsag jobbar jag igen och på kvällen ska vi på Rabdido klädparty, ska bli lite kul, har inte sån pejl på vad det är för kläder, kollat lite på nätet bara, men det är ju lättare att se irl.

Ombyggnad av kassorna pågår på jobbet just nu, såå skönt att få nya frächa och mer ergonomiska kassor, känner mej lite sliten i nacke och rygg efter en lång helg med mestadels kassajobb...

Nu ska jag gå o fixa till håret lite, tänkte jag.

/Johanna

1 kommentar:

Anna sa...

ÅH, JÄTTEFINA Peggy Sue!!!:-)
Puss & Kram på ER!