tisdag 24 mars 2015

Jovisst!

Det finns inget som heter "jag ska BARA köra ett HIIT-pass i dag"!

Man hinner få ihop ganska mycket svett på 25 minuter vill jag lova! Perfekt att chocka kroppen med lite högintensiv träning ibland och perfekt när man hellre vill lägga tiden på att gosa med kidsen :)

Nu ska vi fixa lite kvällsmat och bara mysa! Pusshej!

måndag 23 mars 2015

Fin helg

Jag har faktiskt haft en jättehärlig helg. Fredagkvällen var supertrevlig. Det är alldeles för sällan vi träffar Sandra och Marcus men vi har alltid såå skoj! Vi bowlade och åt på nöjeshuset sen tog vi taxi hem till dem och spelade spel åt tårta och chips och dansade och sjöng hela natten.
Invigning av deras nya bar.

Snygg-Sandra!

The Muppet show! 

I lördags bara var vi, det var sååå längesen vi två bara var utan en massa jobb eller måsten. Man behöver det ibland kan jag säga. 

Igår vart det storstädning, handling och matlagning för min del, alltid så skönt när det är gjort. Tanken var att jag skulle utföra någon form av träningspass innan barnen kom men vi fick liksom lite mersmak på soffhänget så det blev ingen träning alls :-/ 

Ny vecka nya tag! Det känns rätt fint i dag! Pusshej!

fredag 20 mars 2015

Varning för skryt!!

För i dag är jag sjukt duktig... Igen :) och svääääättig!! 


Lite saktare i dag: 

Men 7 km :) Jag fick håll efter knappt 4 km så sista biten sprang jag på ren jäkla envishet!! 

Tre grejer som är ovärderliga när jag springer:
Jag visste inte hur mycket man verkligen behöver ett sånt här bälte! Jag kommer aldrig mer springa med telefonen på armen igen! Och perfekt om man måste ta med husnykeln.

Inte supersnygga, men utan sladd och man byter låt och höjer volymen liksom på örat, älskar dessa! 
Ett måste för alla som är ute när det är mörkt! Köpte min för inte allt för längesen, stadium, tror jag betalade 39:- :) Det måste liksom inte se ut som att man jobbar på vägverket med gul-orange  skrikfärg. Men synas måste man! 

Halva turen planerade jag vad jag ska äta ikväll, kom fram till stekt ägg på proteinbröd och smoothie med banan och blåbär. Lite dusch och papper först :) pusshej!


Rockar och städar!

Självklart har jag med rockat i dag.

Och städat skrivbordet kliniskt! Glömde dock ta en efterbild! 
Man måste ju älska min sladdhärva som hänger bakom skrivbordet?!


Nu flexade jag ut en timme tidigare för att slippa stress och sånt. Hoppar träning i dag, min kropp skriker efter vila. Ska handla lite och sen tagga för en kväll med goda vänner! Pusshej!

Ny träningsvärk!

Jo men det blev ett litet pass igår i alla fall. Lite ben och mage. Jag kör typ aldrig magövningar längre så det var ändå lite roligt. Sänkte vikten i knäböjen och gick mycket djupare än jag brukar och det känns i dag kan jag säga, redan. Det är liksom en ny typ av träningsvärk, engagerande andra muskler som tydligen inte är inblandade i mina vanliga knäböj. Jag känner att det är dags att röra till lite i övningarna nu, chocka kroppen lite. 

45 dagar kvar till Cypern i dag! Det känns ändå rätt länge men det går snabbt som tusan nu. 

Pusshej!

torsdag 19 mars 2015

Ojoj!

Tanken var att jag inte orkar träna i dag. Men sen kollade jag på detta; 

.... jag ska nog träna iaf... Pusshej!

onsdag 18 mars 2015

Puhhhh

Vilken morgon. Steg upp tio minuter tidigare för att jag tänkte hinna kolla igenom lite pappersarbete. Tji fick jag, jag skulle hämta ett par strumpor och då hittar jag världens tvätthög så då ställer jag mig och viker allt, sen med städning av kök, kaffekokning, äggkokning, packning av dagens mat så fanns det inga minuter över. Så NU ska jag dricka kaffe! 
Det kan bara bli bättre nu!? Pusshej!

måndag 16 mars 2015

Yeees! Äntligen!!

Det var så att jag tänkte hoppa träningen igår. Men jag slängde på mig träningskläderna innan jag lämnade barnen så då hade jag ju inget val ;) Jag tänkte att jag går 5 km i alla fall så har jag gjort något. Men när jag hämtade Theo på fotbollsträningen så blev jag så sugen på att springa så det fick bli så. Jag var lite småseg i kroppen, det gick inte supersnabbt man jag vågade äntligen släppa min 5 km-gräns, det kändes så bra när jag sprungit ett par kilometer så jag bara fortsatte. Inte mindre än 7,1 km blev det! Jag var så stolt över mig själv att jag orkade efter denna helg med en himla massa glass, god mat och fika! Och det bästa är att det känns som att jag börjar gilla mina nya skor igen!!! Lite ont i hälarna första kilometern men sen släppte det.

Och matlådor för hela veckan är paketerade och klara, skön känsla att slippa tänka på det i veckan. 
Jag vet att jag är tråkig, men paj är himla smidigt, i form av skinkpaj och nötfärspaj.

Nu ska jag plocka fram kaffet och ta en sväng till Fjällbacka! Pusshej!

lördag 14 mars 2015

Denna dagen ett liv..

Upp och ner, ner och upp.... Underbart vårväder i dag. Ungarna har kompisar hemma och jag har städat av altanen och givetvis invigning där ute med pannkakor.  Känns som det fattas något dock... 

fredag 13 mars 2015

Freeeedag!!!!

Det blev morgonträning trots allt (veckans 4:e pass av 6). Klockan skrek vid 04.00, tänkte inte alls, gick bara upp och klädde på mig och hoppade på crosstrainern. Tänkte att jag kör en halvtimme sen får det vara bra. Men det gick så himla bra så jag körde 40 minuter. 
10,17 km, helt okej! Nu taggar vi fredag, kort dag på jobbet och sen bara en massa mys med pojkarna. Bästa känslan när man har gjort dagens träning och slippa stressa med den på fredagkvällen. Blir det fint väder cyklar vi kanske en sväng. Pusshej!

onsdag 11 mars 2015

Spring i benen?

Efter fredagens löpflopp så gav jag mig på ett nytt försök igår. Usch jag vet inte vad det är nu men jag känner mig så himla tung på något vis. Men jag vägrade stanna denna gången. Förra gången fick jag ju ont i knät efter 50 meter, väldigt konstigt, men inga känningar av det igår. Så jag fick ihop 5 km i alla fall, hyffsad tid,  det var nog för att jag bara ville få det överstökat ;) Första gångerna i år gick det så himla bra och jag kände att jag kunde springa hur långt som helst, men detta var innan influensan haffade min kropp, känns som att det kan hänga ihop på något vis faktiskt....

Nej nu hoppas jag det vänder snart, förra våren älskade jag att springa! Det tråkiga är att jag missar Vårruset detta året eftersom vi är på Cypern då. Men men jag får väl överleva det då ;) 

Kanske ska byta sträcka nästa gång, man låser sig ju lite då jag vet exakt vid vilken sten jag sprungit  2 km, 3 km osv. Får klura lite på det här! Pusshej!

Gooodmorgon!

I dag tar vi ett djupt andetag och susar in på avdelningen och jobbar lite :) Calicin kom sent i år, men den hittade vår lilla avdelning till slut. 

Ungarna var på bästa goshumöret i dag 
SMILFINKAR!! Det måste ju bara bli en bra dag det här! 

Vi hann till och med lite svärdet i stenen på morgonen. Himla fin film den där.
Ha en fin dag! Pusshej!

måndag 9 mars 2015

Perfekt dag!

Igår hade jag en sjukt bra dag. Förmiddagen spenderades som sagt i sporthallen då Theo spelade innebandy. Mamma, Emma, Milo och Celie satt klistrade på bänken (haha inte riktigt kanske). I pausen gick vi till affären och köpte glass som vi åt ute i solen. 

Efteråt åkte vi hem och fikade. Eftermiddagen spenderades med min lilla prins. Vi cyklade en liten sväng och var ute i solen och så spelade vi lite tevespel.

Sen åkte Milo till sin pappa igen i ett par timmar, alldeles lagom så jag hann ut och rasta mig i det underbara vårvädret

Sen kom pojkarna i mitt liv och alla pusselbitar föll på plats ❤️ 

Dagens sista timme kunde man ju skänkt till nån elak människa (man kan ju inte få allt här i världen ;) ) men annars så var dagen helt perfekt. Älskar våren! Pusshej

söndag 8 mars 2015

Skyttekungen!

Theo gjorde 4 mål i dag! Han har verkligen utvecklats i sina sporter. Behöver jag säga att han har en stolt mamma? 

Millevalle och mamman.

Pusshej!

lördag 7 mars 2015

Påfyllning!


Vaknade vid 7.30 i dag. Steg upp och drack lite kaffe och sedan tog vi en morgonpromenad. Vi avslutade rundan med hotellfrukost på Amigo. Bra start en lördag! Efter det har jag städat heeeela huset har satt mig ner först nu. Nu slänger jag i mig lite extra energi i form av en smoothie sen trippar jag ner på gymmet :) pusshej!

fredag 6 mars 2015

Svalorna

Himla fina tycker jag :) pusshej

Att springa eller inte springa?

Jag blev lite rubbad i min träning igår eftersom jag satt hos tatueraren hela kvällen. Så jag vet inte riktigt vad jag ska träna i dag. Springa? Ben? Crosstrainer? Hmmm. Något blir det! Pusshej!

Tatueringar

Ja det blev ett par tatueringar igår till slut! Efter MYCKET velande vill jag lova, jag ändrade mig typ 17 gånger under dagen igår. Men till slut blev det först en tatuering med svalor på sidan av handleden, bild kommer sen, jag har en massa plast på nu. Och sen gjorde Emma och jag likadana som ska symbolisera systerskapet typ: 

Jag blev faktiskt väldigt nöjd! Svalorna blev så himla fina med, känns verkligen som att jag tog rätt beslut till slut :) 

Nu kör vi fredag! Pusshej

torsdag 5 mars 2015

Då var det dags

I dag ska jag tydligen tatuera mig. Fick ju det av "kompisgänget" i 30-årspresent. Det kom väldigt plötsligt nu så jag är fortfarande lite velig. Det har ju dragit ut väldigt mycket på tiden så jag har liksom lagt det åt sidan...

Det blir nog bra, det är den ena som jag är lite osäker på, i värsta fall så skjuter jag upp den och gör bara den andra :) 

Ont i magen igen kan man säga. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på med den... Tror det är mest stress och kanske lite känslig när det är för mycket laktos. 

Igår gick vi en runda, vi hade planer på en långrunda men det slutade på 5 km då det var snorhalt, man skulle seriöst glida iväg om man stod still. Vi gick ett par varv runt sjön eftersom det var grusväg där, asfalten var livsfarlig att gå på. 

I dag blir det dock träningsfritt då kvällen spenderas hos tatueraren. Men sen kör vi på resten av veckan! Pusshej!

måndag 2 mars 2015

Låååång dag!

Jag är SÅ trött i dag. Jag vill bara sova just nu. Jag har suttit med LISA-grejer hela förmiddagen och en bit efter det, till slut visste vi knappt vad vi gjorde och bröt ihop lite istället. Det är roligt men det är mycket att tänka på, blir det fel så blir det fel på hela ortopeden liksom, no pressure! 

Nu ska jag ta och tagga för lite träning. Det kommer bli nice! Visst? ;) 1,5 veckor sedan jag tränade såååå det känns som det blir lite halvjobbigt. pusshej