tisdag 21 juni 2011

Bättre sent än aldrig!

Ja jag har väl inte riktigt haft tid att blogga på länge, men nu kommer lite bilder från Millevippens födelsedagsfirande iallfall =)


Här fick han paket av Hugo kvällen innan födelsedagen

...
Och tårta såklart =)
...

11:e juni och jordgubbar till frukost! Den här grabben skulle nog kunna leva på jordgubbar, tror han har det efter mor sin ;-)

...

Kalas med släkterna =) Tur han har storebror som hjälper till med paketöppningen.

...

Massa paket blir det =)

...

Lite bus med

...

Nöjd kille leker med sina nya grejer på kvällen

...




Middagsmys med storebror, moster och mamma!

Har ni tänkt på en sak...? Mina grabbar är ju stora nu!!! :-S
...


Min älskade stora lilla gosse !!
...


Som ni förstår så är det rätt fullt upp nu, känns som att jag säger det ganska ofta men alltid är det något. Jag jobbar och sliter i Karlskrona på sjukhuset och det går riktigt bra, jag trivs hur bra som helst. Det tråkigaste är att veta att det bara är 6 veckor kvar på HIA/EVA, det kommer kännas såååå tråkigt att lämna dem sen! Det är sån härlig stämning på denna avdelningen (bortsett från allt lidande man ser).


Efter dagis idag så körde jag barnen till Eringsboda, de ska sova där inatt för mormor har semester och ville gosa lite med världens finaste barnbarn =) De har nog mycket roligare där än på dagis som de är tillräckligt ofta ändå.


Snart midsommar med, spännande, det kommer bli annorlunda i år, inte så konstigt, men det kommer nog bli trevligt, kommer dock sakna min AAAAANNNNNNNNNNAAAA!!!! ;-) ;-) ;-)


Nä men om sanningen ska fram så har jag rätt skittråkigt just nu, funderar på att gå o lägga mig snart, läsa lite kanske, shhiiiit vad intressant va! Haha! Pusshej!

1 kommentar:

Lufsan! sa...

Jättefina bilder!!<3 Härligt att du trivs på jobbet! Om sanningen ska fram, vill du ..... ... ... ..?:-D Jag kommer sakna min Kluddaaaaaaaaaaaaa!<3 PussKramLove!<3