onsdag 22 juni 2011

Lite stressad nu...

Jag har beställt en midsommarklänning som skulle komma mellan den 20:e och 24:e, imorrn är det den 23:e och sista chansen till leverans... lite panik? jaaaaa!

Känns som att jag hade tusen saker på min "att göra lista" idag, men med lite stress så har jag bara 1 måste kvar, måla naglarna ;-) Måste bara se så Theo somnat ordentligt först (oj 2 måsten ;-)). Fick äntligen iväg min ansökan till CSN med, efter mycket om och men! Min söta mamma va så snäll och tvättade lite åt mig också så nu slipper jag tänka på det =) Hon kom hit med barnen vid 17.30 typ och de hade haft sååå roligt!

Imorrn är det sista jobbdagen för denna veckan! Det kommer bli stressigt och alldeles, alldeles underbart! Det är bara en ordinarie lsk plus jag där imorrn, så det är alltså 4 stycken som har semester så vi ska skriva diktat för både vår avdelning och hjärtmottagningen + att vi ska ta telefontiden för hjärtmottagningen och så har ju chefen varit gullig och mailat runt till de andra avdelningarna i vår division att om de behöver hjälp så ska de ringa oss eftersom de har mig där under hela sommaren... Haha, fan vilken panik om lilla Babsan är sjuk imorrn och jag står där :-P haha då skulle de nog få lägga in mig på HIA ;-)

Sen är det ledigt och midsommar och sen en födelsedag =) Jag frågade Theo om han och Milo hade köpt nån fin present till mamma, -Ja vi har köpt många presenter, men ingen till dig... Haha snällt! Jag är bara så glad att jag får ha dem hos mig på min födelsedag!!!

Lite kaffe och choklad nu sen ska naglarna få lite ny färg =) Pusshej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj fulltecknat schema;) haha

Lufsan! sa...

PussKramLove!<3