måndag 25 juli 2011

Emmaboda-Malmö-Köpenhamn-Malmö-Emmaboda

I fredags tog vi tåget ner till Malmö för att ha lite semester. Det va mysigt, lite bråkigt men mysigt ändå =) Tågresan ner gick rätt bra faktiskt. Lite mutor och så så går det mesta ;-)
...
Grabbarna undersöker hotellrummet, haha detta är mina killar i ett nötskal, klättrar överallt hela tiden.
...
Slapparen ;-)
...
Och är man i Malmö så måste man givetvis ta en dejt med storebror. Lite fikamys blev det.
...
Så rolig bild, det cyklar precis förbi en tjej så Dea hade lite problem att koncentrera sig på själva fotograferandet haha.
...
Mer fika. När vi skulle gå till stationen på lördagen för att ta tåget till Köpenhamn så började det ösregna så vi fick smita in på ett Café och fika en stund tills det lugnade ner sig. Tro det eller ej men vi tog oss till Köpenhamn!
...
Lite bus på McDonalds i Köpenhamn innan vi kilade in till Tivoli.
...
En riktigt glad Milo liftar med Postis Per =)
...
Theo kör en sväng
...
Hugo likaså.
...
Det var faktiskt uppehåll nästan hela tiden på Tivoli. De stora grabbarna fick åka karuseller och jag beundrar Milos tålamod för han fick inte åka nånting =( Men han va glad ändå.
Efter Köpenhamn åkte vi tillbaka till hotellet, i Malmö regnade det då desto mer, så vi gick upp och värmde oss och bytte kläder och sen gick vi ut och åt =) Tågresan hem igår va lite jobbigare, trötta barn och trött mamma, men vi kom hem till slut och vi somnade rätt gott faktiskt.
Idag jobbade jag första dagen efter min lilla semestervecka och det gick bra, massor att göra idag och tiden gick väldigt fort, bara 13 dagar kvar att jobba nu =( Nä, lite nytta nu kanske... Pusshej!

1 kommentar:

Lufsan! sa...

Åh, så härliga och mysiga bilder!<3Tack för titten idag!<3 Välkomna åter!<3 PussKramLove!<3