onsdag 23 maj 2012

Testing testing...

Vi beställde lite ifrån gymgrossisten nu i veckan. Jag tänkte testa Charlotte Perellis produkter. Det kan ju bli spännande. Men nu när skolan är slut hoppas jag på mer energi över till träning. Dock känns det lite jobbigt nu när det är så jäklans varmt. I detta huset är det ju typ 50 grader så man går runt och är svettig typ hela tiden och orken och humöret är typ i botten. Men känner jag den svenska sommaren rätt så blir det nog inte så långvarigt ;-)

Jag hoppas att det inte är riktigt såhär varmt på fredag när vi ska sitta 14 pers ute på altanen, kan ju bli lite sådär mysigt ;-)

Just det jag, dagens bvc-besök... hmmm... ja det skulle varit igår märkte vi när vi kom dit. Inga alla indianer i kanoten just nu. Men vi hann in mellan två besök så det gick bra. Han är duktig min grabb =) Det va ju lite dumt för storebror hade skrämt upp honom med att han säkert få en spruta så när han skulle väga sig så vägrade han ta av sig shortsen och tröjan för han trodde att vi lurade honom och skulle ge honom en spruta... Lille grabben... 13 cm hade han växt på ett år! Inte illa! Han är snart ifatt mig ;-)

Nu ska jag städa undan lite i köket och vattna mina barn som är konstant törstiga... kanske ska ta blommorna med när jag ändå är igång ;-) Sen ska jag fixa med tvätten en runda med... Pusshej!

1 kommentar:

Lufsan! sa...

Spännande med Perellis produkter ju!:-) Oj, vad han har vuxit!:-) Lille store Pussgurkan!<3 Myspys på fredag!<3 Pusskram!<3