måndag 2 december 2013

Första advent


Igår var det ju första advent. Hela helgen har gått till att städa och pynta. Fint blev det med, hoppas det kan hålla sig så ett tag i alla fall, eller hoppas att VI kan hålla det så ;)

Träning har vi hunnit med också, både lördag och söndag. Det var ett tag sedan det hände. Lördagar brukar det va lite sådär med träningssuget. Men denna helgen har det varit på topp!

Igår när barnen kom hem hade vi äkta adventsmys. Tända ljus, fika, glögg, pepparkakor, kalendrar och alla var glada och nöjda :) Theo tyckte att vi skulle ha det så varje dag :)


Ny vecka nu, jobb, dagis, fritids, julfest med jobbet på fredag, barnen ska sova hos mormor vilket de längtar enormt till. Jag har dock börjat få lite ångest över att lämna bort dem en fredagkväll :-/ Men de kommer få så mysigt, det vet jag. Söndag är det fotbollsmatch för Theo, egentligen lördag med, men det går inte riktigt ihop. Två dagar på helgen känns lite mycket för 7-åringar? Plus att det är poolspel i Kallinge nästa söndag. Det är mycket nu. Och just det, jag har inte köpt en enda julklapp! PANIK!

Ha en trevlig vecka alla! Pusshej! 

1 kommentar:

Lufsan! sa...

Myspys!<3 PussKramLove!<3