måndag 22 augusti 2011

Veckan som gått

Har visst glömt lägg upp lite bilder från veckan som varit. Vi var ju en sväng nere i Ronneby i torsdags. Milo tyckte väldigt mycket om "Bäääbis" och har pratat mycket om lille Casper efter det.
Minstingarna =)
...
Lille sötfisen!
...

Fika på Café Mandeltårtan
...
Tanterna Ellen och Ita ;-)
...
Det blev tyvärr inga vidare bilder på de stora grabbarna, de hade liksom lite myror i brallan och hade väldigt svårt att sitta still om man säger så ;-)
I lördags hade vi grillmys. God mat, gott att dricka och en massa Rock band-spelande, en ganska vanlig lördagkväll med familjen annorlunda helt enkelt :-P
Milo på superhumör =)
..
Lite allvarligare miner på de stora grabbarna.
...
Det va liite från den veckan. Känns som söndag idag, men det är väl bara för att jag haft barnen till idag eftersom dagis va stängt. De åkte för en stund sedan och det är alltid lika tomt. Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med nu. Kanske ska fortsätta projekt utrensning... Har gett mig på garderoberna idag och det va skitskoj i början, tills hela rummet var upp och ner vänt då gick luften ur mig haha. Men lite kläder har jag slängt, duktigt va!? Eller slängt och slängt, de står i en kasse vid dörren och SKA slängas...
Nu känner jag att jag bara skriver och skriver för att jag inte riktigt vet vad jag ska göra så det är väl lika bra att lägga ner innan jag berättar vilken färg jag har på strumporna eller vad jag handlade i affären idag :-P Haha.
Nu ska jag njuta av lugnet en stund och efter det ska jag slappa ;-) Haha Pusshej!

1 kommentar:

Lufsan sa...

Gott med fika!<3 Mysiga och fina bilder!<3 PussKram!