tisdag 18 oktober 2011

Alldeles för många kinapuffar....

JO det är sant, man kan äta för många kinapuffar... min mage värker...

Idag har min stora grabb varit på bvc på 5-årskontroll. Jag var tyvörr inte med, men jag har fått uppadatering från prinsen. Han fick spruta med och var superduktig och sa att det inte gjorde ont alls... Men ikväll hade det gjort lite ont, fast bara när han boxas....?! Haha sötunge!! Imorrn ska jag hämta snuttungarna på dagis och myyysa en massa med dem. Innan när jag pratade med Milo sa han - Mamma, jag älskar dig bajsmycket! Haha vilka grejer de kommer på alltså.

Denna veckan har jag varit på patologen på praktiken. Rätt kul faktiskt, men det är lite udda att man springer runt bland en massa burkar med diverse udda saker i, typ här ligger en gallblåsa, och en bit av en tjocktarm, och här va ett födelsemärke, och där flyter en blindtarm... haha, sjuka saker! Och helt plötsligt kommer det in en hink och så slänger de upp ett bortskuret bröst... Det där är nog en vanesak tror jag... Men det va ändå ett trevligt ställe och idag fick jag vara med läkarna på mammarkonferens, alltså då de visar upp röntgenbilder och diskuterar bröst, vad det kan vara de hittat på bilderna och sånt... Intressant faktiskt.

Imorrn är det som vanligt pluggdag, har en hel del att göra och vid 9.30 blir det gymmet med Sara tro jag =)

Badrumsrenoveringen är i full gång här nu, det blir nog bra när det är färdigt tror jag, ska bli spännande att se när kaklet och allt det andra kommer på plats =)

Nä, får se om jag pluggar en stund till tills de är klara där inne eller om jag fokuserar på teven resten av kvällen ;-) Pusshej!

2 kommentarer:

Sariza sa...

Hehe bajsmycket, det har jag aldrig hört innan ;) Här hemma är allt bajs, när kommer dom över det?! :D

Lufsan! sa...

Haha, bajsmycket.:-) Gott med Kinapuffar!:-) PussKram!<3