tisdag 28 januari 2014

Vi rullar!

07.34 och vi rullar, precis som vi ska! Igår stämplade jag in på jobbet 10.05 typ. Två timmar för sent. Roligt att få minusflex på grund av trasiga tåg. Jätteroligt att jobba igen det verkligen. Men men inget jag kan göra något åt. Vi tar en dag i taget.

Senaste veckan har jag varit i en svacka med träningen. Det känns liksom meningslöst. Jag har mätning om en vecka och Jag kommer förmodligen avboka den tills jag kommit på rätt spår igen. Tror mitt psyke kommer paja om jag går och mäter och får svart på vitt att ingenting hänt på dessa tre månader. Vi får se, det kanske hinner vända, det kanske bara sitter i huvudet? Jag vet inte... Det är rättså mycket jag inte vet nu för tiden kan jag tala om. Riktigt tråkig period just nu, inget är kul, inget är bra. Jag vill bara lägga mig under täcket och vakna när det är vår... Men så funkar det tydligen inte, man måste tydligen gå till jobbet varje dag, man måste handla, laga mat, tvätta, betala räkningar, städa.... Jag behöver en paus! 

Jag ska nog ta och ladda ner en ljudbok, Mia Skäringer tänker jag mig, behöver något bra, något roligt och något som man känner igen sig i. Ska se om jag hittar något innan vi är framme ;) pusshej! 

1 kommentar:

Lufsan sa...

Bra att tåget håller tiden idag! Som sagt, trist att jobba igen tid...:-(
Låter inte så kul, massa Kraft och Styrka till dej Kluddan!!<3 Du är så fiiin som du är!!<3
PussKram och Kärlek!<3