torsdag 27 januari 2011

Tenta, träning och räkningar!

Imorse tog jag lite sovmorgon. Sen körde jag till skolan och gjorde provet på respirationsapparaten. Tror faktiskt det gick ganska bra, kändes så. Får inte IG iaf... hoppas jag =)
Direkt när jag kom hem från skolan hoppade jag i träningskläderna och åkte till gymmet. Okej hoppade va kanske lite överdrivet eftersom jag fortfarande har en grym träningsvärk sen i tisdags. Men det gick ganska bra faktiskt, det va inte så mkt folk där vid den tiden och då blir det ju lite roligare när man slipper stå och vänta... Saknade min Anna dock =(
På väg hem stannade jag till och gosade med mina barn en stund, finaste trollen i världen! Sen hem och betala räkningarna, känns dock som att jag missat nåt jag har på tok för mycket pengar kvar haha. Det är ju åt rätt håll iallafall, kunde ju gått back och det hade ju varit lite otrevligare ;-) Nu blir det slapp hela kvällen =) Inget plugg ikväll!

Känns skönt att ha kommit igång med träningen igen, det behövs verkligen nu med allt stillasittande både i skola och på sjukhuset. Men visst tar man två steg i taget när man går i trapporna så får man iallfall fin rumpa om man frågar min temporära handledare! Pusshej!

5 kommentarer:

Ramla Anna sa...

Saknade dej oxå! <3
Snygging där!!
PussKram!

Anonym sa...

shit vad smal du är:-) dig kan man inte ställa sig breve haha

kram love Ellen

Anonym sa...

Gu va smal du e!! du får ju käka lite så ru inte går sönder ;) fin bild iaf, å kul att du fått köksbord nu :) krma

Anonym sa...

wow, får nog börja träna på nautilus istället;)

Johanna sa...

Haha knäppo!!!