torsdag 23 februari 2017

Kostrådgivare!

I går fick jag mailet om att jag klarar tentan och att jag nu kan titulera mig kostrådgivare! En sådan oerhörd lättnad! Jag klarade det dessutom med väldigt god marginal med många poäng över godkänt! Känner mig väldigt stolt faktiskt. När jag i somras bestämde mig för att hoppa på den här utbildningen och la upp planen för hur jag skulle plugga och så så hade jag ju ingen aning om att jag 1,5 månad efter kursstart skulle upptäcka att det växer en liten i min mage. Jag tappade fokus ett tag och pluggandet som jag planerat på tåget funkade inte alls med mitt illamående på ditvägen och tröttheten på hemvägen. Men jag hittade motivationen igen och följde ändå min planering hyffsat bra. Den planering jag gjorde i somras följdes och jag skickade in sista uppgiften två dagar innan eller efter jag planerat. DET kallar jag bra planering!

I dag jobbar jag kväll så jag tänkte att jag åker med 8.34-tåget. Jag har en Theo hemma som ska slippa fritids och ska istället följa med kompisen till Kalmar och jaga Pokemon :-)

Frukost i lugnet blev det i dag. Smoothie!
Banan, hallon, jordgubbar, jordnötssmör, linfrön och lättmjölk blev det i dag.
Tröttnar aldrig.

Nu ska jag dra upp min som jag lovat ska få handla frukost på fiket och ta med till sin pappa där han ska vänta på kompisen. Ha en underbar torsdag! Snart helg och då ser det ut som att jag kommer att få träffa alla mina syskon och resten av familjen i de blekingska skogarna! Pusshej

1 kommentar:

Lufsan sa...

Du är verkligen Bäst!!! <3
Stort Grattis igen!!!! :-D
Du är så yeah yeah wow wow.... <3
PussKram! <3