torsdag 31 mars 2011

Nähä ni...

Nu är jag helt ärligt skittrött! Ska stänga datorn och lägga undan hemtentan för idag, har ju trots allt suttit med den i typ 20 minuter nu ;-) Fredag imorrn, härligt! Tycker dock att denna vecka försvunnit rätt fort =( Sov gott =) Pusshej!

onsdag 30 mars 2011

Myyys!

Hej hopp! Lite seg är jag allt idag. Åkte hem tidigare från praktiken igår, hade feber och va helt täppt. Sov en stund sen hämtade jag killarna =) Idag har jag varit rätt pigg. Har suttit och pluggat nästan hela dagen, känns inte som att jag kommer nån vart dock... Hoppade över träningen och åt en massa choklad istället, härlig ångest man får då :-S I eftermiddag har jag bara gosat (mer eller mindre) med alla mina pojkar =) Får nog ta en liknande eftermiddag imorrn ;-) Slutar tidigt imorrn för läraren är sjuk, fick en drös med läxor istället så jag hoppas att jag har ork att sitta med det en stund imorrn iaf... Snodde en bild från syrrans blogg... Massa gooooos! ( och en del bus ;-) )
Pusshej!

måndag 28 mars 2011

I ba ga !!

Det är det Milo går o sjunger nu hela tiden... Om det är någon som inte förstår vad det betyder så är det "In the club" med Danny (erkänn ni ser det framför er IIiii baa gaaa!!!"). Och så har han gått runt och pratat om Mormor och Dea på dagis idag sa fröken. Båda grabbarna har precis slocknat nu, Milo somnade på en sekund så Theo och jag fick sitta och gosa lite bara vi, det händer ju inte så ofta tyvärr... Idag va första dagen på praktiken på efter ett par veckors uppehåll. Nu vet jag mina uppgifter i sommar, känns helt okej =) Ska sitta på det kontoret jag sitter nu, kanon, där börjar jag känna mig hemma nu =) Fast jag kommer att skriva för både 47:an, 55:an (angio), 45:an MOA, 57:an och lite för hjärtmottagningen... Så det känns inte som att jag kommer ha tråkigt eller för lite att göra! =) =) Och vet ni vad det bästa är?? INGA läxor, behöver inte sitta en enda kväll eller helg med näsan i böckerna! Fasen va skönt!!! Nu har jag iallafall några veckor till på mig att komma in i rutinerna ordentligt, System Cross utbildning 4-5 maj också, nice! Känns som att detta va mindre intressant för normala människor :-P Men det bjuder jag på! Börjar bli lite förkyld med, inte så värst kul alls, men men som vi alltid säger, hellre det än magsjuka ;-) Pusshej!

torsdag 24 mars 2011

Lite nanig....

Hej hopp..
Nu va denna skolveckan slut =) Jätteskönt verkligen, en av de jobbigaste veckorna hittills, vad gäller skolan. Så det är underbart att ha den bakom sig! Vart lite trött när jag kom hem så jag råkade somna... i 2,5 timme :-P Men det va skönt!! Och ganska behövligt tror jag =)

Imorrn blir det träning rätt tidigt, sen tänkte jag hinna möta upp Sara och gå och fixa nya tågkort och sen bär det av till Rävemåla för lite fika och skvaller med Malin =) Ska bli trevligt!
Nä nu måste jag kila!

Pusshej!

onsdag 23 mars 2011

Viktigt meddelande!

Ville bara berätta att jag klarade ECDL modul 5! Bara 2 kvar nu! Fan va skönt =)
Nu återstår bara en härlig statistikredovisning idag och Statistik/Excelprov imorrn, sen ska jag fan NJUTA!! Pusshej!

måndag 21 mars 2011

Plugg plugg igen...

Ja nu sitter jag här igen med min underbara statistikuppgift, kommer sakna den när denna veckan är slut :-P Eller inte... Längtar enormt till torsdagkväll när denna skolveckan är slut! Vi har studiedag på fredag =) =) Men jag har nog fått ihop det mesta till statistikuppgiften, lite finjusteringar i rapporten bara och så har jag mailat ett par frågor till vår lärare i kursen så jag vet att jag inte gör bort mig när jag står där på onsdag eller torsdag och ska redovisa inför klassen ;-)

Kom precis från en liten lunchdejt på fiket med Sara, vi satt mest och tyckte synd om oss själva för att skolan kör slut på oss. Men jag fick iallafall lite hjälp med powerpoint så nu ska jag nog klara ut det... Som sagt; på torsdag kväll... fan vad jag ska njuta!!

Ikväll blir det träning med finaste Anna =)
Pusshej!

lördag 19 mars 2011

Härlig lördag =)

Idag efter typ nada sömn så tog vi vårt pick och pack och åkte till Eringsboda. Fika, lek, promenad till lammen, bilmekande, mat och en massa mys har stått på schemat idag =)

Theo kör lite traktor ;-)
...
Milo myser i den underbara vårsolen =)
...
Promenad, Mormor, Theo och Milo under mössan =)
...
De söta små lammen! Tyvärr har mina barn ärvt min rädsla för djur så de vågade inte ens klappa lammen. Charlotte va så snäll att hon klättrade ner och hämtade en liten sötnos och tog upp så de skulle få gosa lite, men icke... Sååå söta och mjuka och ulliga =) Synd att de inte alltid är så små och söta ;-)
...
I Makrilla va det två släktningar till Dan som va och skulle fixa bilen med, och det är ju såå spännande när de hissar upp bilen!! Haha, så Theo hängde där ute en stund och kollade läget =)
Nu blir det Mammamys för hela slanten, lite vin, chilichoklad och SATC boxen och så en trisslott för att öka spänningen ;-)Ikväll blir det INGET pluggande, tar en pause, för det är jag värd efter denna pissveckan! Tror det kommer bli en ganska mysig kväll, och vem vet, kanske får lite besök senare ;-)
Pusshej!

fredag 18 mars 2011

Fredag!

Och så kom vintern tillbaka :-/ Det va ju så himla fint i ett par dagar, usch usch... Men jag hoppas det försvinner snabbt igen för det är rätt deprimerande..
Idag har jag varit i skolan i 4 timmar, inte så givande lektion kanske men det är rätt skönt att det inte är highspeed på alla lektioner. Ikväll har Theo och jag fredagsmys, Milo slocknade på en sekund, han va så trött, han har inte gjort annat än gnällt sen vi kom hem. Imorrn flyr vi fältet och åker till Eringsboda och hälsar på Mamma och Dan. Ska bli trevligt, det va några veckor sen sist... Hoppas det blir lite okej väder för vi hade tänkt gå bort och kika på lammen =) Mamma sa till Theo att hon skulle ringa bort och kolla så vi kan komma bort en stund och hälsa på lammen, då tyckte Theo att Mormor va lite knäpp för "lammen kan ju inte prata i telefon" ;-) Sant så sant...
Det blir nog en bra dag imorrn =) Pusshej!

torsdag 17 mars 2011

Bakslag... J***a pissdag!!

Idag är ingen bra dag...
Åkte till skolan och gick till datalektionen, och så erbjöd läraren mig att göra mitt ECDL test idag istället för imorrn så jag kunde få sovmorgon imorrn... Fast då skulle jag få stanna kvar till klockan 13. Jag fick öva en omgång på det test som de andra i klassen gör, och det gick jättebra fick 92 %... Så efter mycket velande bestämde jag mig för att stanna kvar i skolan och göra mitt test... Det gick inte =( Så jäkla svåra frågor. 2 fel för mycket hade jag, blev riktigt besviken, jag har ganska höga krav på mig själv och hade verkligen tänkt att jag skulle klara alla 7 testen på 1:a försöket, men där sket det sig =(

Sen va det ju det här med ekonomiprovet med... det fick vi tillbaka idag. Även där har jag lite för höga krav på mig själv och blev störtbesviken när jag va 1 jävla pisspoäng ifrån VG...

Usch sånt här knäcker mig lite... Men men nya tag, nästa vecka har vi ju excel/statistikprov, redovisning statistik och ECDL provet igen då... + alla jävla hemtentor och skit de packat på oss... Och detta på två skoldagar... Konstigt att man tappar gnistan ibland...

pusshej...

onsdag 16 mars 2011

Onsdag

Har faktiskt fått lite gjort idag =) När klockan slog 10.00 så hade jag redan hunnit lämna ungar på dagis, gymmat, solat, tvättat två maskiner tvätt och ätit frukost, inte illa. Sen pluggade jag i några timmar. Hoppade på ECDL databasplugg till provet som jag tänkte göra på fredag, usch va svårt. Men men det måste göras!
Tänkte sätta mig en stund till nu fast med nåt annat... jag har ju lite att välja på :-S

Nu känner jag att allt blev väldigt ointressant så jag får väl ge upp detta nu... Pusshej!

tisdag 15 mars 2011

Vååååår =)

Idag är det riktig vår =) Typiskt att jag skjutit på pluggandet så jag får sitta inne med det nu. En liten runda till affären fick jag innan iallafall och en extra runda blev det med när jag lämnat ungarna på dagis. Fasen vad glad man blir när solen kommer fram!

Tog en liten pluggpaus nu, kunde inte motstå denna när jag va i affären innan ;-) Oväntat va ;-)

Jag vill ha sommar nu!!!
Men men det kommer väl, nu måste jag fortsätta med min underbart roliga statistikuppgift :-/
Pusshej!

måndag 14 mars 2011

Latdag...

Har verkligen inte fått nåt gjort alls idag!!! Bara gymmat och solat, får nog skärpa till mig och ta tag i allt imorrn igen! Pusshej!

söndag 13 mars 2011

Glömde ju...

Jag hade ju lite bilder från förra helgen... Är inte så bra med foton nu, hoppas kunna hitta en ny dator snart så jag kan få ordning på mina grejer... Känns så meningslöst att ladda över bilderna på denna lilla pluttdatorn.. Men men det kommer =) Här kommer iaf ett par bilder!

Theo i väntan på Mormor, Dan och Dea.
...
Milo och mrobror Dea.
... Milo äter glass och ballerina kladdkaka, en kaka gjord för sånna här småttingar, iallafall om man gillar att städa ;-)
...
Dea och Theo fikar lite.
...
Detta va från idag när Milo va på extra bushumör, syns det eller ;-)
...
Har inte pluggat nånting alls idag, skönt =) Milo kom vid 11-tiden för Theo och Andreas skulle in på kalas på leklandet, sen kom de hit efter och åt middag sen va vi och handlade lite söndagsmys. Badat har vi hunnit med idag också. Och snart är det solsidan =)
Imorrn är det ny vecka; nya problem! Pusshej!

Ombyggnad...

Usch jag har inget tålamod att sitta och pilla med bloggdesign... det får se ut såhär så länge så får jag fortsätta en annan dag när jag har lust... Nu ska Milo och jag skala potatis =) Pusshej

lördag 12 mars 2011

Lite duktig faktiskt...

Erkänner att jag va lite svårstartad idag, men vid 15-tiden kom jag igång med pluggandet. Och jag har faktiskt suttit tills typ 20.30 med näsan i böckerna. Har lyckats få ihop två diktat, två häften med studieuppgifter om smärta och cancer och renskrivning av ECDL-frågorna, inte illa på en lördag va!? Känns ändå som att jag har hur mycket som helst kvar! Men jag har hemstudier måndag, tisdag och onsdag så lite till ska jag nog hinna med. Behöver få lite annat att tänka på med, annars går jag bara här och saknar...

Men hörrni, vem vinner melodifestivalen egentligen? Jag hoppas inte Sanna vinner, och (förlåt Theo) inte Saade heller... Nä den som lever får se.

Pusshej!

Tyst och tomt...

Det va så mycket jag skulle hinna med idag, känner att jag inte riktigt kommit igång än. Jag sov till, hör och häpna, 10.00! Minns inte när jag gjorde det sist. Rätt skönt faktiskt. Idag är jag helt ledig, och helt ensam, har precis duschat och sminkat mig och tänkte ta en tur till affären snart, så jag får det gjort, sen borde jag plugga en stund.

Ikväll är det Melodifestivalen, får väl kolla lite på det, inte riktigt samma grej att se det ensam, hade gärna haft Theo här och sett hans glädje när Saade sjunger, största idolen just nu. Theo ska också vara med i melodifestivalen och krossa glas på scenen när han blir stor ;-)

Nä lite kaffe först bara sen får jag ge mig ut och hitta något att fylla mitt ekande kylskåp med =) Pusshej!

torsdag 10 mars 2011

Fick hem två gosungar idag =)

Eller ja jag fick ju hämta dem själv ;-) Milo sitter o gosar hela tiden, såå mysigt... Theo går runt o sjunger "Manboy"... De ska va här till typ 20.00 sen blir det att plugga för hela slanten... Paniken börjar stiga nu, har inte pluggat alls mycket :-S Usch, hoppas det inte blir för svårt... Pusshej!

onsdag 9 mars 2011

Onsdag

Jag har verkligen mycket bra idéer för att slippa undan pluggandet idag... Har varit hemma hela dagen, men jag har inte gjort hälften av vad jag borde gjort...
Lite trött idag med, kanske tar ett avsnitt SATC till innan jag tar tag i plugget, tänker att jag kanske blir piggare av det ;-)

Jag har en massa foton med från helgen, men jag får ta det imorrn eller nåt, kameran ligger ute i köket :-P Jag har haft ett par hantverkare springandes här idag med... lite irriterande, men nu har jag iallafall en köksfläkt =) Pusshej

fredag 4 mars 2011

Sitter i skolan...

Otroligt skönt att det är fredag, men man är inte riktigt på topp när man har många timmar kvar i datasalen :-/ Och kallt är det med... Längtar tills skoldagen är slut så jag och grabbarna kan gå och handla lite, laga lite mat och bara mysa hela kvällen =) Vi ska göra hemmagjord pizza ikväll... Och en massa choklad och kanske lite glass och så vill nog Theo ha chips, usch vad jag är hungrig nu ;-) Pusshej!

torsdag 3 mars 2011

Varning för skryt och bakfloppar ;-)

Trött o seg efter en hel dag i skolan... Fast det har varit en bra dag. När vi kom till skolan gick Sara och jag upp till vår ekonomilärare och kollade hur det gick på provet vi hade för några veckor sedan... Det som va skiiitsvårt.. VG!!! Helt sjukt va smart jag är! Det kunde man inte tro ;-)
Vi fick även tillbaka mag-tarmprovet idag, mycket bra det med =) Är supernöjd. Men nu blir det nya tag och uppladdning inför nästa ekonomiprov som är nästa vecka.

På torsdag ska jag ner till Karlskrona och gå en kurs på sjukhuset och lära mig deras datasystem från grunden. Det ska bli spännande.

När vi kom hem idag så bar vi bort bordet och la fram alla täcken och kuddar framför teven. Sen gjorde vi rostade mackor och låg där och åt, sen fick vi dammsuga ;-) Men det va mysigt =)

Sen bakade vi en fin saffranskaka:
Visst är den fin...
...
Finn ett fel ;-) Haha! Vi skrattade så tårarna rann Theo och jag när vi såg att vi lyckats baka in en hel jäkla sked i kakan! Antagligen ställde jag skeden mot kanten och grejade med nåt annat och sen kasade den väl ner... Haha vissa människor ska verkligen inte baka :-P Men jag är bra på så mycket annat så det gör inget, jag tycker om mig själv ändå ;-)
...
Det ska bli riktigt skönt med fredag imorrn. Nu blir det nog lite mer kaffe och lite plugg iallafall så jag kommer igång lite =) Pusshej!

onsdag 2 mars 2011

Grattis grattis grattis!!

Stort grattis till min älskade bror och världens bästa morbror idag!
Hoppas du har en kanondag!
Vi ses i helgen =)


Ha en bra dag!
Pusshej!

tisdag 1 mars 2011

Studiedag =)

Idag har jag och barnen varit hemma eftersom dagiset var stängt. Milo vaknade vid typ 6.30 sen låg han bredvid mig och sa Mamma, mamma, mamma, mamma... ja ungefär 300 gånger... Det va inte alls tjatigt ;-)
Efter frukost och påklädning traskade vi bort till kyrkis, det va vääldigt längesen vi va där så det va trevligt, många kända ansikten och en hel del nya stjärnor med. Barnen verkade ha kul med, fast Milo hängde mest hos Mamma, när han inte kramades med Wilma då ;-) De två är s söta så man vill äta upp dem! Wilma hade ritat en teckning till Milo som han fick. Han stod och tittade på alla strecken hon ritat och förklarade för mig att där va en brumbrumbil och där va nåt annat... haha min lille pussgurka!
Här kommer ett par bilder från kyrkis:Theo sötnöten.
...
Pussgurkan Milo.
...
Finaste tjejerna i Emmaboda, Anna och Alma!
...

Efter det fortsatte vi till Emmagården och åt lite lunch med tjejerna Jäghagen, då va mina barn inte så lite trötta så de va ganska så vilda kan jag tillägga!
Hem efter det och Milo slocknade direkt, sen somnade även en trött Mamma på soffan, tror Theo höll sig vaken hela tiden och kollade på Findus och Pettson.
På eftermiddagen fick vi besök av Faster Mia och kusinerna. Mycket trevligt, mer fika och en massa skvaller =)
Nu sover gossarna gott kan jag säga. Vi har ju inte legat på latsidan så mycket idag. Imorrn är det en ny dag med dagis, plugg, tvätt, träning och en massa annat...
Nu ska jag titta till ekonomiuppgifterna lite och se om jag fattar nåt, så kanske jag slipper plugga ihjäl mig imorrn... (o imorrn är det ju ingen vanlig dag heller, för det är någons födelsedag)Pusshej!