torsdag 3 mars 2011

Varning för skryt och bakfloppar ;-)

Trött o seg efter en hel dag i skolan... Fast det har varit en bra dag. När vi kom till skolan gick Sara och jag upp till vår ekonomilärare och kollade hur det gick på provet vi hade för några veckor sedan... Det som va skiiitsvårt.. VG!!! Helt sjukt va smart jag är! Det kunde man inte tro ;-)
Vi fick även tillbaka mag-tarmprovet idag, mycket bra det med =) Är supernöjd. Men nu blir det nya tag och uppladdning inför nästa ekonomiprov som är nästa vecka.

På torsdag ska jag ner till Karlskrona och gå en kurs på sjukhuset och lära mig deras datasystem från grunden. Det ska bli spännande.

När vi kom hem idag så bar vi bort bordet och la fram alla täcken och kuddar framför teven. Sen gjorde vi rostade mackor och låg där och åt, sen fick vi dammsuga ;-) Men det va mysigt =)

Sen bakade vi en fin saffranskaka:
Visst är den fin...
...
Finn ett fel ;-) Haha! Vi skrattade så tårarna rann Theo och jag när vi såg att vi lyckats baka in en hel jäkla sked i kakan! Antagligen ställde jag skeden mot kanten och grejade med nåt annat och sen kasade den väl ner... Haha vissa människor ska verkligen inte baka :-P Men jag är bra på så mycket annat så det gör inget, jag tycker om mig själv ändå ;-)
...
Det ska bli riktigt skönt med fredag imorrn. Nu blir det nog lite mer kaffe och lite plugg iallafall så jag kommer igång lite =) Pusshej!

2 kommentarer:

Lufsan! sa...

Åh, stort GRATTIS till dej Bunny! Jag har ju alltid sagt att du är så SMART ju!! Tyckte det var en jättefin kaka ni bakat! Ni är för söta! <3 Puss och Kram!<3

Anonym sa...

Hahahahaha!!!!! Skrattade ihjäl!