fredag 16 september 2011

Godkväll

Idag har jag fått rättså mycket gjort faktiskt =) Vi fick sluta tidigare i skolan idag så vi hann med 13.25 tåget istället för 15.15, helt okej en fredag =) =)

När jag kom till dagis och skulle hämta pojkarna så var det hög mysnivå där. De satt ute i solen och åt hamburgare och korv och det såg sååå mysigt ut. Milo och Wilma satt givetvis tillsammans och pratade en massa. Fröknarna säger att de två är som ett gammalt gift par, Wilma har stenkoll på varenda steg han tar och är den ena ledig så går den andra och frågar efter den hela dagen =) Så jäklans gulligt!

Jag passade på att skriva veckans två diktat ikväll när kidsen somnat, sen kände jag att fasen va skönt att fixa nästa veckas diktat med så jag skrev två till som jag ska skicka in i början på nästa vecka =) En grej att checka av på nästa veckas att göra lista, kanon ju! Tänkte få lite gjort på söndagkväll med när barnen hämtats så jag har så lite som möjligt att göra nästa vecka =)

Tänkte gå och lägga mig strax men nu va jag så smart att jag målade naglarna så jag får hålla mig still en stund till. Har jag nämnt att vi ska till Ullared nästa vecka eller??? Haha fasen va skoj! Det blir hela gänget, full bil, Sara, Tess, Linda, Elin och så lilla Jag.

Pusshej!

1 kommentar:

Lufsan sa...

Dom är så söta dom små barnen.<3 Du är så duktig med alla skolgrejer å de!!<3 Så skojsigt med Ullared!:-D PusskramLove!<3