torsdag 5 januari 2017

Ultraljud.

I går var vi som sagt och tittade på vår lilla akrobat!

H*n tittade "mot oss" hela tiden så barnmorskan kom inte riktigt åt och fick greja länge innan hon fick till måtten. Men det gick och allt såg finfint ut ❤️ Hon fick inte till några bra bilder alls, den bästa är denna: 
Där ser ni ganska bra hur h*n ligger, som en lite fällkniv 😂

Vi frågade också om hon kunde se vilken "sort" det är. Hon trixande och knixade med den där mojängen så mycket hon kunde men hon kunde inte säga säkert. Hon kunde "gissa" då hon tyckte att det liknade det ena mer än det andra men att navelsträngen var mitt i vägen. 

Huvudsaken är ju givetvis att barnet är friskt och att allt ser bra ut! Jag hade dock gärna velat veta vem som gömmer sig där inne 😊

Milo är klok. Det första han frågade var givetvis om det var en flicka eller pojke. När jag sa att vi inte kunde se det så frågade han om bebis hade någon sjukdom och så sa han att huvudsaken är ju att bebisen är frisk ❤️😍 Kloka barn ❤️ Han har så rätt. Theo frågade om det var en flicka eller tjej ;) 

Vi ska faktiskt kolla om vi kan göra ett 3D-ultraljud någonstans, jag är lite för mycket av en planerare för att kunna vänta till slutet av maj! 

Bebis första lilla nalle inhandlades efteråt ❤️
Pusshej!


Inga kommentarer: