lördag 4 september 2010

Sååå rolig dag i Ronneby o Karlskrona!

Vi träffade gänget i Rby vid halv 8 på morgonen. Sen for vi hem till Ellen och klädde på henne lite snygga kläder och drog oss mot brunnsparken.
Där dukade vi upp frukost med frallor frukt och champagne, solen lyste och det va verkligen kanonväder! Trots att vi fick skrapa rutorna när vi körde från Emmaboda!
Emma, Titti, Ita och jag förbereder frukost innan pinglan anländer
...
Här kommer Ellen med Tina och Anna, de tog ett extra varv i Ronneby innan de kom =)
...
Efter frukosten åkte vi till Ronneby brunn och gick på spa, badade lite ute i de varma tunnorna, simmade inne i bassängen, en del bastade, och några bubblade. Och Ellen fick en ansiktsbehandling. Efter det så åkte vi ner till stan och satte oss och åt lunch, pastasallad med frallor, mycket gott va det. Ett par cider blev det till det med...
...
Snyggaste Ellen!
...
Här är vi ute på torget och Ellen tävlar i musicquiz mot folk vi väljer ut... Här är gänget: fr vänster: Tina, Titta, Emma, Lina och Ita.
...
Här samlar hon in äktenskapsråd från bla ett sött gammalt par. Hon frågade hur de kunnat stå ut med varandra i så många år " Hon gör gröt åt mig varje morgon" haha så söta!
...
Här tävlar hon i "textremsor" mot två tjejer inne på Lindex!
...
Och här tävlar hon mot en i personalen från KappAhl...
...
Här träffade vi en annan som också hade möhippa, hon stod och gjorde chokladbollar och sålde på torget, så Ellen sponsrade ju och köpte ett par stycken =)
...
Här har vi kidnappat henne och åkt till Boda borg, det va riktigt jäkla skoj och hon hade ingen aning om vart hon va så det va ju bra!
...
Hon fick tillåtelse att ta av sig den svettiga peruken när vi skulle springa där inne =)
...

Det va en jätteskoj dag och jag hoppas att Ellen är nöjd med sin dag! Det va ett jättehärlig tjejgäng så allt va kanon! Även om man blev lite galen på vissa banor där inne, eller vad säger du Ita??
Jag åkte hem tidigt igår, redan efter boda borg... efter det drog alla in till Karlskrona och åt middag och hade trevligt hos Emma, sen vet jag faktiskt inte om de kom ut på kvällen och festade...
Jag va hemma vid 20.00 och jag kan säga att jag va heeeelt slut! Jag somnade vid 21 efter att jag tagit en lååång varm dusch! Nä nu ska jag se om jag kan få lite smink i ansiktet och sen skulle jag behöva åka till stan, men jag vet inte hur det ska gå till eftersom jag då får dra med mej två barn... hmmm...
Nä lite städning med måste jag hinna med! Imorrn börjar jag skolan!!! Pusshej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att se dessa bilder på Er skulle gärna ha sett detta men ni hade säkert roligt kramar från Gunilla

Johanna sa...

Ja det va vergligen jättaroligt =) Ett sånt härligt gäng med! Hoppas att Ellen med va nöjd med dagen =) Kram