onsdag 29 september 2010

ThoraxCentrum!


Nu äntligen har jag fått min efterlängtade LIA-plats! Om två och en halv vecka går vi ut på praktik och platserna har varit ett stort frågeteckan. När vi började så hade de skrapat fram 13 platser till 24 elever... Jag och Sara sa ganska snabbt att vi kunde tänka oss att vara i Karlskrona istället för Kalmar. De flesta andra har fått sina platser för länge sen, men det gick lite trögt för oss som skulle vara i Karlskrona och för de som ville va i Växjö...
Idag hade vi HOVA- möte och Kajsa hade äntligen lyckats skrapa ihop de sista platserna... Och jag kan säga att uttrycket "den som väntar på något gott..." verkligen stämmer in idag. hon hade fått tre platser i Karlskrona, och vi va ju bara två stycken så plats fanns ju. Den första platsen va på radiologen (röntgen) och så fanns det två platser på Thorax centrum. Det fina va att på Thorax ville de ha två stycken som kan jobba där sen!! Så jag och Sara knep ju platserna direkt! Vi kommer ha praktik till sommaren, två dagar i veckan, så då kan man ju räkna med sommarjobb sen!! Det är så underbart så det är helt sjukt! Ingen annan avdelning har erbjudit jobb såhär.. Nu ska man väl inte ta ut något i förskott, de kanske inte alls tycker att man platsar där sen, men det ser ju ganska ljust ut!
Så så va det med det! Nu ska jag sätta mej med ECDL-böckerna en stund och sen hämta mina uderbara trollungar! Lite senare ska vi till familjen Fagerström och mysa lite! Pusshej!

Inga kommentarer: