tisdag 5 oktober 2010

Dagen som försvann...

Denna dagen har gått såå fort.
Började med prov imorse, kändes riktigt bra, vet att jag hade nåt fel, hoppas inte det blev många bara ;-) Sen hade vi samling en stund och gick igenom hur mycket prov o sånt vi skulle ha detta läsåret... Det va en del :-S
Sen fick vi sluta vid 12 tiden. När jag kom hem så möttes jag av Andreas, det visade sig att han hämtat Milo som hade fått över 39 graders feber =( Lillplutten!
Medan Milo sov så ringde jag till avdelningschefen på Thoraxavdelningen som jag ska vara på om ett par veckor. Hon va jättetrevlig och hon sa att Karlskrona verkligen skriker efter läkarsekreterare, så det ser väldigt ljust ut, hon hoppades att vi skulle trivas och att vi kommer vilja stanna där sen =) Alltså hörrni, det blir ju inte bättre än så här!!! Vi är på femte veckan på utbildningen och allt bara klaffar, känns såå skönt! Hoppas bara att de kommer trivas med mej och att jag gör ett bra jobb!

Iaf sen hämtades Theo, vi åt, jag vilade bort min huvudvärk, pluggade lite, och nu sitter jag här... Så snabbt går det ibland...
Imorrn har vi en lektion, sen ska jag träffa min debattgrupp i svenskan och sen åker vi hem... sen fortsätter pluggandet och förhoppningsvis blir det lite träning imorrn med... Kankse att jag förnyar gymkortet om tid och ork finns... Har sån jäklans huvudvärk efter jag varit i skolan, kolla synen snart kanske?? Nä nu fortsätter Desperate... Pusshej!!

Inga kommentarer: