tisdag 25 april 2017

Ändring av planer kan man säga.

Det blev en lite rörigare dag än jag tänkt mig. Värdena och blodtrycket såg bra ut på MVC. Sen var det dags att kolla bebis läge och hjärtljud. Hjärtljuden dundrade på i över 190, inte så himla bra. Jag vilade och hon kollade igen och jag vilade och hon kollade igen. Det sjönk ju en del men tydligen har de något PM på att om det ligger på över 160-nånting så skickas man in till förlossningen. Okej, där började man bli liite nervös. Hon ringde in till förlossningen och vi fick åka in. Först skulle de bara kolla hur bebis ligger. Vår vanliga barnmorska var osäker men trodde att bebis låg rätt. Hon hämtade en annan, som också blev osäker men trodde ändå att bebis låg rätt. Vi fick en extralapp med oss in till förlossningen om att de ska kolla läget med ultraljud.


Hjärtljuden var jättebra när vi kom in så det var bara något tillfälligt :-)

Två stycken till kände och klämde för att kolla position och även de trodde att bebis låg rätt sen tog de fram ultraljudsmaskinen. Nej bebis ligger inte rätt. Vi fick tid för vändningsförsök på tisdag.


Det är ju något som jag inte provat innan så varför inte. Det står i broschyren att det fungerar på hälften. Fungerar inte detta så får man lägga upp en egen födelseplan tillsammans med förlossningsläkare.

I helgen kommer jag att packa färdigt väskor och vi måste prova sätta in bilbarnstolen i bilen och förbereda det sista. Det känns som att vad som helst kan hända så man vill gärna vara beredd nu och i alla fall undvika lite stress genom att vara praktiskt förberedd. Tidigt eller inte det struntar jag i, jag

Nä nu tänkte jag stjäla mina stora kids i några timmar så jag kan tanka lite extra kärlek!

Pusshej!

Inga kommentarer: