söndag 23 april 2017

Helgen!

Denna helgen blev inte alls som planerat men det mesta blev mycket bra ändå.
Kära mor bjöd oss syskon på en tripp till Göteborg för att se föreställningen Macken. Vi packade iväg oss och lämnade barnen hos sin pappa och sen väntade vi in tåget.

Jag måste ändå säga att jag såg ungefär 100 gånger fräschare ut på morgonen innan denna resan började ;-) Nu är jag mest svullen, trött och tjock.
Tåget kom och gick. Till Alvesta. Sen tog det stopp. Vi satt där på tåget i en timme innan de till slut sa att det inte går längre utan det blir buss. Japp. Alla dessa människor skulle in i bussar och köras till Göteborg. En och annan skulle av på vägen så vi var ju ändå tvungna att köra in i de små samhällena också. Två och en halv timme sent kom vi till slut fram till Göteborg. Hann byta kläder och sen bar det av till Lorensbergsteatern. Vi fick slänga i oss en macka på 7 Eleven i farten.

Med solen i ögonen och blåsten i ansiktena ändå taggade för Roy och Rogers mack :-) Föreställningen var verkligen superbra. Jag hade inte så höga förväntningar, men den var toppen!


Mamma bjöd också på mat och jag blev så löjligt sugen på köttbullar och potatispuré. Det var sååå gott!


I dag tog vi oss till fots ner till stationen och mellanlandade på Nordstan en liten runda. Verkligen fint väder i dag. Vi var väl lite nervösa för om tåget skulle gå ordentligt i dag, men det gjorde det och vi tuffade hela vägen hem. Nu har jag packat upp alla grejer och ätit en tallrik fil och jag tänker inte göra så mycket mer här i dag. Inte så att jag tänker tanken att springa runt och städa i alla fall. Den här tunga kroppen behöver verkligen vila nu.


Helgen började med ett fruktansvärt tråkigt besked som gjorde att mitt hjärta gick sönder lite. Man ska inte ta något för givet utan njuta av livet och vara tacksam. Jag är dålig på sånt. I det här huset är alla dåliga på sånt. Det är lätt att gå och klaga men man tänker inte på hur löjligt det egentligen är och att man har mycket att vara tacksam för. Livet kan ta snabba vändningar. Ta hand om varandra <3 p="">
Pusshej! 

1 kommentar: