onsdag 11 maj 2011

Min duktiga syster =)

Ja nu äntligen kommer bilder från Emmas modevisning i helgen =) Lite suddiga och lite sneda och så, men ni får ta det som det är. Emma har alltså designat kläderna själv, såå himla duktig, jag är superstolt över min syster!
Mamma, Dan och Sanna kom och hämtade mig på lördagmorgonen sen bar det av mot Gamleby, lååång resa va det :-P Speciellt tråkigt att sitta i bilen så länge när det va så unedrbart väder ute, men det var det värt!
Det va kul att se Emmas skola och det, även om alla fick lite allergichock och stod och hostade med jämna mellanrum ;-) haha!
Vi va hemma vid 19-tiden på kvällen igen så det va ju inte såå farligt sent, mamma och jag hann till och med in en runda på ikea, fast vi köpte bara varsin drick, men ändå ;-)

Här kommer bilder på Emmas grejer, har en massa bilder på hennes klasskompisars kläder med, men detta va ju det viktigaste =)




Var tvungen att lägga in denna med, jisses vilken stilig man, haha! Kan säga att han inte gick i trapporna med de skorna...



Denna tyckte jag va jättesöt =)




Och detta tyget gillade jag =)




Fäääärdigt =)


Jag hade en liten filmsnutt med, men jag vet inte riktigt vad som hänt, det vill inte funka =(


Igår va sista dagen på praktiken! Lite sorgligt va det allt, lite presenter, tårta och kramkalas blev det. Men jag är snart tillbaka, dock inte som praktikant!


Nä nu måste jag fortsätta med min terminologi, det är ju några hundra ord som ska sitta till imorrn! Pusshej!

2 kommentarer:

Lufsan! sa...

Vad duktig Emma är! Superfina kläder ju! Puss och Kram!<3

Sariza sa...

Så duktig hon är!!