onsdag 5 november 2008

Bonde söker fru rullar för fullt... Detta måste ju va den sämsta säsongen om nånsin gått! Av nån konstig anledning så sitter jag alltid med datorn i knät när detta är! Men men efter regn kommer Greys :-P

Nu måste ju jag skrytamd min underbara son!
Hans potträning har ju varit lite bortflugen de senaste månaderna, när vi försökt så springer han bara o hämtar en ny "bälja" och vill inte alls sitta pottan eller toaletten. I måndags tänkte jag att nu måste vi hitta på nåt kul så han förstår att man inte kan ha "bälja" hela livet. Så vi gick till bokhandeln och köpte lite klistermärken och igår på kyrkis fick vi med oss ett grönt pappersark hem. Så igår eftermiddag satt jag och pysslade ihop en liten "tavla" som vi satt upp inne i badrummet. Eftersom jag jobbade kvällen igår så gömde jag undan sakerna, jag vill ju givetvis testa först, hehe!

Vi hade pratat om stjärnorna och fiskarna (klistermärkena) sen vi köpt dom på måndagen. Så när vi steg upp imorse frågade jag om vi skulle sätta oss på pottan och se om det kom nåt kiss, och då blev han jätteivrig och sprang till pottan osa "färna o fick". Han satte sig på pottan och vips så kissade han och blev överlycklig när han såg vad han åstadkommit så han bara skuttade runt o sa kissa potta, kissa potta! O så tog vi fram klistermärkena och så fick han sätta upp en stjärna! Försökte ta på honom kalsonger efter det men han ville bara ha bäljan. Vi steg upp halv åtta och innan halv tio så hade han två stjärnor!
Han är så himla duktig, nu innan han somnade så räknade vi alla märken: 7 stjärnor och en fisk! (om ni inte kunde räkna ut det så är stjärnorna för nummer 1 och fiskarna för nummer 2:-p)Detta trodde jag aldrig, att det skulle gå såå bra redan första dagen! och han gick utan bäljan stor del av eftermiddagen också, bara ett litet missöde, som råkade ske i sängen. Men jag är så stolt, nu gäller det bara att fortsätta i samma takt så hoppas vi slippa bäljorna om ett tag!

Igår gick det jättebra att lämna på dagis igen, så skönt! Slipper man gå och tänka på det på jobbet!

Idag ringde Dea o tyckte att jag kunde sticka ett par strumpor till honom i julklapp, i kärlekens färger, grönt och vitt. Fasen va svårt det va att hitta raggsockegarn o fina färger! Får se hur det ser ut som jag beställde, har lite problem med mönstret, det va ju med i Amelia jul från förra året. Har tidningen kvar MEN jag har också en klåfingrig 2-åring hemma så just den sidan är bortriven, man ser att det är den sidan och man kan läsa garnåtgången men annars är hela mönstret borta... Får väl hitta nåt annat. Annars får jag börja på en så får jag se om jag kommer ihåg hur man gör... Gjorde ju några förra året!!

Nä men vilken roman detta blev! Måste ju få skryta lite med min prins!

Älskar dej över allt annat snutten!

1 kommentar:

Anonym sa...

vad duktig han är och vad smart av dig. få se om jag snappa upp din ide då vi me behöver komma igång med det:-) ett bra tips.

kram från ellen