söndag 21 december 2008

Helt färdig!

Lite dåligt uppdaterat i helgen, har verkligen haft fullt upp! Men jag sammanfattar så gott jag kan!
Nu har jag jobbat färdigt för denna helgen, bara en dag kvar att jobba innan julafton! Skönt det. Igår va vi i Ronneby och firade jul med min far. Det va faktiskt mkt trevligt, jag sa att Theo tjatat om tomten hela vägen dit, så han fick ringa in en tomte så han inte skulle bli besviken. Va beredd och stod bakom när han skulle öppna dörren för tomten, tänkte att han kommer nog bli livrädd! Men tji fick jag, HEJ TOMTEN! säger ungen, och så ska han hjälpa tomten att bära in kassen med julklapparna, och dra och kånkar tillsammans med tomten och pustar och säger TUNGT! Vid den här tidpunkten ligger vi typ och vrider oss av skratt i soffan! Har aldrig sett nåt sötare i hela mitt liv! Och så hjälper han tomten att dela ut paketen... Han hade lite svårt med vilka som va Andreas och Johanna, han hör ju aldrig våra namn, vi har aldrig lagt nån vikt vid det, men sen gick hn och ropade Hanna efter mej hela tiden, hemska unge! Sen satt han o tomtens knä och kramade och pussade tomten så han va nog lite i chock när han gick därifrån!
Måste också visa Theos tröja han hade på sig, beställde den från Me&I, klockren, han älskar den, behövde inte förklara att det samma tröja som Lage har i julkalendern, han hoppade och studsade och blev helt sjukt överlycklig över tröjan! Ja det ska nog bli folk a den ungen också :-D

Här är han med sin fina tröja!


Tomtens hjälpreda!

Lite dans med Morfar också =)

Dessa har vi lagat ikväll, typ 100st hemmagjorde köttbullar, helt mätt är jag nu vill jag lova! Skulle gjort lite julgodis med men jag orkade visst inte, tar det imorrn!

Här kommer kaggen också, börjar visst bli en bula nu! Vecka 17 är detta, 16+2... Tiden går fort, och snart är det dags att kika på "bebbin" på ultraljud igen! Underbaraste! Magen har verkligen växt enormt de senaste veckorna bara! Det roliga är ju att jag fortfarande inte sagt nåt på jobbet än, och det är de som jag träffar mest, även om jag får lite konstiga blickar från vissa. Men de vågar nog inte fråga, de kanske tror att jag bara lagt på mej lite extra så här inför vintern ;-)

Nä vet nån vad, nu har jag inte tid att sitta här, nu måste jag sticka :-)

Johanna

1 kommentar:

Anonym sa...

vilken tjockis!!!!

så mysigt ni verkat haft, kommer ni nyår?? blir typ bara titti donne och min familj:-) hoppas på er....