söndag 14 december 2008

Ännu ett inlägg =)

Ja nu har vi gått ut med att vi ska ha en liten bebis till sommaren... Än så länge är beräknat datum 4:e juni... Så det blir en liten sommarbebis.
I tisdags va vi inne i Kalmar och kikade på "den" och det va som jag trodde lite tidigt för ul, men det betyder ju bara att vi får se vår lill* igen =) Den 8:e januari. H*n va lite för liten för alla mätningar och så nu, men gör det inegnting, jag hade räknat med det hela tiden.
Det är en sprattlig liten krabat vill jag lova, det tog lång tid innan bm fick till det och kunde mäta huvud och lårben, h*n ville inte va still alls... Som sin storebror(?) :-D
Självklart förstår inte Theo riktigt att det faktiskt ligger en liten bebis i min mage, men han liksom vet att det gör det, eller hur man ska säga :-P Han bäddade med pläd och filt på golvet häromdagen, och så frågade jag - vad gör du? - bebbin ligga här, svarade han då och fortsatte dona... Då kan jag säga att jag blev tårögd. Han kommer bli en sån bra storebror! Och lära Lillasyster/Lillebror så mkt hyss ;-)
Har kännt små sparkar i lite med än en vecka nu, så mysigt, man har glömt hur det där va... Sen har man liksom inte riktigt hunnit fatta utan man har haft så mkt att tänka på nu, så det kom nästan som en chock att det faktiskt va en bebis därinne som vinkade så gulligt på ultraljudet!

Som "traditionen" lyder så åkte vi in till stan och köpte en liten första grej till bebisen...


2 bilder fick vi med oss hem... Och Ellen det där är INTE en snopp :-P den är ju lika lång som benet hehe!

Här vinkar h*n så fint, ena handen på magen och andra framför ansiktet!

Det va allt för nu!

Johanna

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahha visst är det en snopp:-)
nej tror allvarligt att det bli en liten dotter:-)

kram bästa du
/E

Anonym sa...

Jätte Grattis!
Tur att man snokar runt lite så man fick reda på den glada nyheten. Vi får höras ngn dag så jag får veta lite mer på hur ni har det. Tänker på er!
Stor Kram
/Karolin

Anonym sa...

Har ju redan sett miraklet på bild live ju.;-) Men GRATTIS säger jag igen till det lilla underverket(även om att jag vetat om det i en månad typ;-)) Är så GLAD för er skull! Blir en söt liten junibebbe!;-) Junibebbar är ju extra fina och söta ju!;-)
Puss & Kram på er tre, snart fyra!