lördag 10 april 2010

Bä bä vita lamm...

Idag har vi varit i Eringsboda typ hela dagen, jättekul, synd bara på det tråkiga vädret! Men efter vi fikat så tog mamma och jag kidsen i vagnen och gick bort till Peter och Charlotte och hälsade på deras lamm, sååå söta =) Vi fick gå in i ladan och hälsa på tre små lamm som va inne själva, de hade blivit av med sin mamma, stackars små! Theo va lite rädd kan man ju säga så mormor fick bära honom... En av trillingarna.
...
Här är de andra fåren och lammen som va ute, helt nyklippta va de =)
...
Theo fick ett stooort påskägg av Mormor och Dan, påskharen hade varit och lämnat av det i leksaksskåpet så denna grabben blev glatt överraskad! Han fick denna fina tröjan som han helst ville sova med i natt, två legopaket och chokladägg. Påskägg helt i mammas smak, inte så mycket godis! Det blir så himla mycket godis ändå. Milo fick en muminbody och en leksaksbil som han kör rumt och brummar med, hur gulligt som helst! Tack igen Mormor o Dan!
...

Nu har barnen somnat och vi ska snart ta fram en flaska vin. Det har blivit lite för mycket av det goda idag känner jag, massa massa mat och kladdkaka och sånt så vi kör på ikväll med så det inte blir en chock för kroppen :-P Va ju trots allt ute och sprang i morse ;-)
Hoppas det blir lite roligare väder imorrn! Men det ska det väl om man ska tro vad som skrivs... Pusshej!

Inga kommentarer: