måndag 26 april 2010

Mysdag igår

Igår så va vi i Eringsboda hos Mamma och Dan. Jättehärlig dag! Andreas och Dan skulle ju fixa med bilen så Mamma, Jag och kidsen tog vagnen och gick ner mot byn. När vi kom en bit så blev vi stoppade av Dans granne Peter och han frågade om Theo ville kolla på lammen, men det ville han inte, han är ju liite rädd för dem :-p Då frågade han istället om Theo ville åka med traktorn och köra bort lite ris, och det ville han ju givetvis så han hoppade upp i traktorn och var en mycket lycklig pojk =) Stolt Theo åker traktor
...
Sen kom vi ner till Eringsboda, superhärligt väder man blev riktigt varm efter promenaden. Jag va ju tvungen att ta lite kort på den härliga vitsippeskogen i byn. Här gick vi alltid igenom när vi va små när vi skulle hem till dagmamman från skolan.
...
Sen stannade vi till hemma hos mina kusiner. Vi hade ju förvanat dem så de hade inhandlat glass och massa gott =) Här på bilden från vänster: Robin( min yngsta kusin), Kevin , Theo och Anja.
...
Milo slocknade i vagnen, sov såå gott =)
...
BusTheo njöt och busade. Med chokladsås runt hela munnen =) Anja lärde honom att man skulle säga "Ola Bandola kissa och spola" och det lärde han sig ganska snabbt och så skrattade han så han kiknade! Så härligt!
...
Efter det promenade vi vidare till min moster Ingrid, mamma skulle köpa lite honung. Och sen fick vi ringa till Andreas och Dan så de fick komma och hämta oss. Kidsen va lite övertrötta och Milo hade inte orkat sitta i vagnen hela vägen tillbaka.
Idag vaknade jag med ont i halsen, så typiskt. Vårruset är nästa vecka och jag behöver verkligen komma ut och springa och träna... Men som det är nu så kommer jag inte springa alls ikväll... Andreas har varit genomförkyld ett tag nu så jag antar att det är det som vänatar mej med =(
Milo sover nu och Theo är på dagis så jag får väl ta tag i att hänga upp tvätten. Skulle behöva gå ut och tvätta av torkvindan och plcoka fram klädnyporna... Har inte nån ork alls idag... Jaja, vi får se hur det går... Pusshej!


Inga kommentarer: