söndag 11 april 2010

Dag två i Eringsboda ;-)

Idag blev det ännu en runda till Eringsboda. Varje år anordnas det en liten "modevisning" i Eringsboda folkets hus som vi brukar passa på att besöka. Själva modevisningen va dock bortplockad i år.. Lite synd faktiskt! Men vi lyckades dra dit Ellen och William och Ita med så vi fick umgås lite med dem, det blir ju allför sällan nu för tiden!
Grabbarna busade till tusen iallafall! Milo och pappan fick va hemma så åkte Theo och jag själva.
Ita med Theo och William. De hittade en skål med kolor som de norpade lite ifrån med jämna mellanrum. O så kom Theo på att om man sätter sig hos Ita så får man äta kolan i lugn och ro utan att mamma sitter och skäller och gnäller :-P William visar vart hans kola tog vägen, "in här och sen ner i magen"...Lotteri vart det också. Theo o William fick hjälpa Lisbeth att dra fram de två första vinstlotterna... Kan ni gissa vilka som vann på de första lotterna? Jo Theo och William förstås! Fusk? Haha William visar upp sin vinst ;-) Trädgårdsredskap, perfekt när de bor i lägenhet :-P
Vår vinst, ljusstakar! Hade dock bara ett ljus kvar hemma, men jag får fixa det sen! Drog ju lätt hem den finaste vinsten!

Nu har jag en son som tjatar bredvid mej att vi ska äta glass så jag har inget val, måste väl ta en glass :-P Snart bär det av för att hämta Anna och sen vidare till Nettan på Me & I party! Har iofs redan sett kläderna idag i folkets hus, men jag tänkte att jag lägger min beställning ikväll istället, när jag är helt barnfri ;-) Pusshej!

Inga kommentarer: