fredag 30 april 2010

Valborg

Det blev visst ingen uppdatering alls igår... Dagen började inget bra igår, Milo vaknade 5.40 så då va det bara att stiga upp... Och vädret va pissigt så vi va mest inne halva dagen..
När Andreas kom hem åkte vi till banken och skrev på lite papper med två galna ungar som inte är stora fan av att sitta still... Vi ska glasa in altanen och fixa iordning därute så det blir riktigt fint nämligen =)
När vi kom hem satt det fikasugna gäster på trappan och väntade :-p Mia, Anton och Ella kom på besök. De stannade en bra stund och det blev mycket lek, fotboll och prat ;-) =D Mycket trevligt! Tog tyvärr inga kort... inte likt mej ;-)

Jag hade gjort en ananaspaj och den blev väldigt god faktiskt! Lite söt kanske, men ska man synda så ska man synda rejält ;-) Missade ta kort när den va klar så här kommer ett kort efter vi fikat :-p
Idag är det ju valborgsmässoafton med ja... Planer för dagen: Nu snart blir det kyrkis om det är öppet annars har vi bokat fiket ;-) Sen är planerna lite suddiga, men vi ska troligtvis äta pizza med några vänner, och sen gå till bökön och kolla på elden och det om det inte regnar. Det va trevligt förra året så vi får hoppas att vädret är bra så vi kan gå dit en sväng... Förra året tände de ju aldrig någon eld pga att det va så torrt... Det ska väl inte bli nåt problem med det i år...
Ja vi får helt enkelt se hur dagen blir, tror att jag springer på resten av styrelsen på kyrkis så vi får nog ha ett möte !
Nu ska jag slänga på mej lite normalare kläder! Pusshej!

Inga kommentarer: