lördag 3 april 2010

Påskafton =)

Blev tyvärr ingen äggfrukost eftersom vissa fick sovmorgon :-P Men det blev ändå ägg till lunch och då målade vi givetvis på dem =)Tror nästan ni kan gissa vems ägg som är vems ;-)
...
Theo tyckte konstig nog inte att det va skoj att rita på äggen så då fick vi offra oss ;-)
Mitt till vänster och Andreas till höger
...
Och när vi ätit färdigt så såg vi att det skuttade en hare i trädgården, inte vilken hare som helst, det va påskharen =o Och han lämnade av ett bamseägg till Theo i trädgården men en massa godis och lego... Lillebror fick givetvis också ett påskägg av haren, fyllt med majskrokar! Han kan han, den där påskharen ;-)

Andreas byter till sommardäck på iaf volvon nu... Det verkar dock inte som att det går så bra, en bult sitter fast och tiden rullar iväg, vi måste åka om en timme typ, ska till affären med innan och så måste vi tanka....

Jag har precis hjälpt Theo med legot, han älskar verkligen lego nu, det är dock inte den ultimata leksaken för en snart 10-månaders kille... Men han får försöka hålla det högt och det är han faktisk väldigt duktig på! Nä nu ska jag ta och plocka fram lite kläder s¨å vi kan snygga till oss lite iaf =) Pusshej!

Inga kommentarer: