söndag 4 juli 2010

Bortskämd!?

Ja nu känns det som att man är bortskämd med att allt är underbart! I fredags efter Andreas kommit hem åkte till Björnasjön och badade och hade mysigt. Båda ungarna älskar att bada =) Igår styrde vi kosan mot Öland. Va landade på Grönhags strand, där hittade vi Ita och hennes lillebror "Ejik" så där stannade vi i några timmar. Sen tog jag med mej pojkarna och så åkte vi in till Borgholm och åt på resturang och avslutade med gelato (italiensk glass). Efter det åkte vi tillbaka till Köpingsvik och hälsade på Mia och Fidde och hela gänget i en stuga... Det va en låång och härlig dag, helt perfekt!
Idag har vi varit i Eringsboda och hälsat på, vi höll oss dock i skuggan idag ;-) Dea va hemma till idag så det va sista chansen att träffa honom innan han for hem till Malmö.
Tänkte visa ett par bilder från min underbara helg! Här låg i vi igår, sååå underbart!
...
Milo med uv-dräkt och solhatt, man kan inte va för försiktig med de små!
...
Glass glass glass!
...
Coolaste killen i stan äter glass!
...
Theo och David på gräsklipparen, David är en av favoriterna om ni undrar ;-)
...
Efter maten idag så har vi sprungit i vattenspridaren, vissa mer än andra, Theo va helt galen, HELT galen! Haha
...
Nu ska grabbarna snart sova sen tänkte jag springa en runda... Usch va det inte känns lockande, men efter den här helgen har jag typ gått upp 5kilo, så det behövs!! Och nu har jag skrivit det här så nu har jag pressen på mej... Om jag inte springer nu så tycker ni att jag är en nörd va!? ;-)
Pusshej!

Inga kommentarer: