tisdag 6 juli 2010

Härligt pausväder =)


Skönt med lite moln idag måste jag säga =) Ska bli skönt att slippa springa i gassande sol ikväll! Milo och jag har slappat hela förmiddan när Theo va på dagis. Jag spelade tevespel en stund medan Milo sov, lite roligt måste man ju få ha ;-)
Theo går på dagis två dagar till sen får han med semester... Känns lite jobbigt att veta att nästa jagvi ska dit så ska Milo också va där... Pluttisen! Tycker hanär såå liten, känns som att Theo va mycket större när han började, men det va han ju faktiskt inte, det va i samma veva.
Andreas jobbat nästa vecka med, sen har hela familjen ledigt. Då ska vi njuta fullt ut, vet ju inte hur mycker ledigt man får nästa sommar, antagligen ingenting alls... Men men det känns okej.
Längtar faktiskt väldigt mycket till skolan börjar, det ska bli så skoj att göra något man förhoppningsvis tycker är roligt =) Det som är jobbigt är just dagislämningarna.... Bävar för att lämna en ledsen Milo där... Min lilla mammagris. Men han har ju storebror som stöd så jag hoppas att det kommer gå bra! Men som sagt nu ska vi njuta av sommaren först!
Inte mycket planerat i veckan... Träning idag, inget imorrn, lekdejt med Anna och Noah på torsdag och frissan på kvällen, fredag inte mycket än så länge, lördag blir det nog en sväng till Tosia hoppas jag, och söndag är det inte heller något... Så det är ju inte direkt en fullspäckad vecka, än... Men känner jag oss rätt så blir det ett par spontana äventyr ;-) Pusshej

Inga kommentarer: