lördag 12 juni 2010

Lite bilder från Milos 1årsdag!

Tror ingen som läser här har missat att vår minsting fyllde ett år igår! Här kommer ett par bilder från vårt lilla firande! Goood mat fick vi, Andreas hade gjort sin urgoda köttgryta som vi alla älskade!
...
Det blev ingen avancerad tårta igår. Det blir iaf lite mer jobb imorrn =) Men denna va supergod, fråga 1 åringen!
...
Blåsa ljuset ja... hihi ! Sötnöten!
...
Gluffs gluffs, han gillade tårta kan man ju säga ;-)
...
Helnöjd =)
...
Paketer fick han ju givetvis med! Klossar va det i ett paket och DE är roliga!!
...
Storebror Theo bygger givtevis också. Han va lite avig igår, tror att han va lite avundsjuk på lillebror som fick fylla år och öppna massa paket... Men han hjälpte brorsan och nu vet han ju att nästa gång är det hans tur att fylla år! (efter mej då, men det räknas ju inte ;-))
...
Idag har vi firat Alma i simhallen. Har en massa bilder från det med, men jag vill gärna ha det i ett annat inlägg så det kommer imorrn. Vi har också hunnit med att få undan de gamla utemöblerna, städat ute och inne (inte klart dock),tvättat typ 5 maskiner, gosat, lekt, handlat allt till kalaset (utom riven ost så det får jag köpa imorrn), fixat ihop pajdegen, plockat fram alla ugnsformar och salladsskålar och grejer vi ska ha imorrn OCH klippt båda grabbarna...
Det är alltså släktkalas på g imorrn, ska bli såå skoj och nästan alla kommer, de vi saknar är Morbror Dea och kusinerna Elle och Anton. Annars kommer både Mormor o Dan, Morfar o Fia, Emma, Farmor o Kent, Farfar och Mia o Fidde! Som sagt ska bli så skoj! Är bara så dålig på att beräkna tid och så så jag får väl börja förbereda maten ganska tidigt, tårtorna ska med fixas och ut med fler stolar och ett till bord, blåsa ballonger och ut med serpentiner, pappersdukar, dukning och typ tusen andra saker känns det som! De kommer vid ett! Nä nu ska jag fixa lite till så det blir mindre att fixa imorrn =) Pusshej!

Inga kommentarer: