söndag 6 juni 2010

Myyys hela helgen!

Har tagit en himla massa bilder idag, men jag orkar inte lägga upp alla :-P De kanske kommer senare! Vi har varit hos Mamma och Dan idag, Dea va ju där med, vi har haft underbart! Massa gott fika massa lek prat och glass! Vi skulle ju visa hur duktig Milo är på att gå nu, tror ni han ville visa det!? Nope inte till en början... Men sen gick han mellan mej och mamma typ 30 gånger :-P Försökte få det på film, inte det lättaste men små snuttar fick vi! Kommer imorrn när jag har mer ork =) Theo va supernöjd och sprang runt med Dea mest hela tiden, såå nöjd så =) Men nu är Dea tillbaka i Malmö, han hade en massa grejer på gång så han fick lift med vår kusin ner!
Här kommer ett par bilder på finaste sommarpojkarna! Milo i sin nya dress från lindex, så söt så man vill äta upp honom ;-)
...
Bus Theo som sällan vill va med på kort, man får muta honom lite så går det kanske ;-) Såå mycket energi i en sån liten pojk! Min sötnöt!
...
Imorrn blir det dagis i vanlig ordning och sen ska jag mysa med Milo en stund och sen brukar det va full fart igen =)
Förresten, altanen är klar! Allt är färdigmålat och möblerna är ditsatta! Det blir så snyggt! Nu ska vi bara inreda med lite ljus, lyktor, och blommor =) Andreas har varit såå duktig idag och målat hela dagen när vi varit iväg! Nu sitter han och njuter i soffan och är mäkta stolt! Med all rätt, han har gjort ett superbra jobb. Skönt att allt är klart till kalaset på söndag. Vi tog en öl ute och njöt innan, skönt att slippa mygg och sånt! Nu ska vi snart sova. Pusshej!

Inga kommentarer: