onsdag 3 mars 2010

Härliga soliga dag!



Vi sitter o gosar i soffan vi =) Milo är precis nyvaken och alldeles gosig =)
Idag har vi varit på öppna förskolan på "vårt" dagis... Det va mycket mer folk än jag trodde det skulle va,trevligt, men babykyrkis är ju lite mysigare men det va ju stängt idag...
Igår va vi hos Petra och Jesper och fikade och pratade en massa, mycket trevligt va det. Träning och så som vanligt på tisdagar.
Älskar detta väder som är nu! Såå härligt med sol man blir ju så glad =D Så efter maten sen så blir det en runda ut i det fina vädret med hela familjen. Tänkte gå ner till "parken" och mata änderna lite, har lite bröd som är lite gammalt som vi kan bidra med =)
Annars så är det lugnt, bara njuter av sällskapet och solen!
Börjar dock känna lite panik över tatueringen, vet liksom inte riktigt hur jag ska få ihop det på bästa sätt! Hade gärna åkt ner till stan och pratat med henne lite så hon kan säga vad hon tycker... Mindre än två veckor kvar nu!
I helgen blir det kalas som vanligt ;-) Och på söndag kommer min älskade familj! Mamma, Dan och Dea och kanske Emma? Härligt! Måste dock komma på vad jag ska köpa till Dea i födelsedagspresent.. hmmm... Det tåls att tänkas på... Har iofs inte köpt nåt till grabbarna Strömberg heller så det kanske vore en bra idé att åka ner till stan...
Nog från mej! Ha en toppendag!! Pusshej!

Inga kommentarer: