fredag 26 mars 2010

Härligt härligt!

Underbara väder! Tänkte packa ihop oss och gå en runda om en stund. Tänkte bara att det skulle bli liite varmare först =)
I eftermiddag ska vi ner till Karlskrona, skulle egentligen till Nybro, men det får vi ta nästa vecka. Behöver handla en massa, och så gillar jag ju lindex i Karlskrona bättre, har lite grejer jag behöver köpa till barnen... De växer ju så fort! Känns som man plockar undan kläderna efter bara några veckors användning! Men Milo växer ju enormt med, 5 cm på 2 månader ganska strongt!

Vi har lite funderingar på bowlinghallen ikväll, men jag vet inte det könns inte så lockande just nu. Orkar inte va seg imorrn :-P Vet inte vilka som skulle dit heller, Jessica och Malin iaf sen kanske några till... Jaja vi får se efter stan om man är sugen och om man hinner...

Milo vaknade 5.20 imorse, inte roligt alls! Men han somnade faktiskt om, tro det eller ej, det gör han typ aldrig om han vaknar vid den tiden. Så halv sju vaknade vi sen, det va nog till och med jag som väckte honom med mitt hostande, så typiskt!

Inga kommentarer: