söndag 30 maj 2010

En massa bilder från igår!

Jag får nog dela upp dagen lite för det hände så mycket ;-) Här kommer bilder från vårt festande igårkväll! Vi hade skiiitskoj! Syster och jag!
...
Daniel och Jonna!
...
Nettan!
...
Jag och Emma, haha stördminen ;-)
...
Emma! Curly curly!
...
Daniel, Jonna, Nettan Emma och Andreas som målar takbjälkarna!
...
Jag och Emma försöker se allvarliga och nyktra ut! Funkar sådär ;-)
...
Jonna
...
Daniel!
...
Emma, sån fin bild tycker jag!!
...
Daniel och Jonna!
...
Vi va som sagt ute på casablanca och svirade. Vi kom ifrån varandra direkt, syrran och jag är ju dans människor så vi intog dansgolvet och de andra minglade =) Vi hade kanonkul! Vi stod nästan hela tiden framme vid scenen och dansade och helt plötsligt kom ju Nordman ut och ja då stod vi ju längst fram... Vilket resulterade i snygga ben! Hmmm, Scenkanten gick ungefär under knäna på oss och folk gillar tydligen Nordman så de tryckte på ganska bra bakom oss! Så idag såg både mina och Emmas ben ut såhär:
Det ser faktiskt värre ut i verkligheten!! Och ont gör det!!!
...
Vid ett va Emma och jag faktiskt heltrötta så vi började pallra oss hemåt, vi gick... Det va lååååångt att gå, vi sprang en bit med för att det skulle gå snabbare, haha. Man har sina idéer när man är lite onykter ;-) Haha nån skulle filmat oss när vi kom hem och åt mackor, vi vinglade runt i köket som riktiga fyllon, satt som zombies och åt!
Det va iaf riktigt skoj! Tack allihopa och mest tack till världens bästa syster!
Idag har vi varit i Karlskrona och beställt utemöblerna och storhandlat på Maxi. Köpte lite kläder till grabbarna på Lindex med, de hade väldigt dåligt med t-shirtar båda två. Och så köpte vi kebablåda i Rödeby, sååå gott! Det har blivit en massa onyttigt idag så imorrn blir det ny vecka nya tag! Ha en trevlig kväll! Pusshej!

Inga kommentarer: