torsdag 27 maj 2010

Oh la la!


Har kämpat en stund för att få med Theo på en bild, detta är den bästa :-P
Natten va grym, Milo sov som en kratta. Han började vända och vrida vid halv elva sen gick det inte att få honom att somna. Så jag fick ta med honom in till mej.. Och det vet nog alla att man inte sover bra när man ska ha en ett åring bredvid sig... Han har klättrat upp på mej 100 gånger... Såå trött va jag när han bestämde att det va dags att stiga upp, vid 06.00!
Men men, tänkte att jag skulle vila en stund nu när han skulle sova middag, men han vägrar lite smått... Han kryper runt här och leker och snart blir han nog riktigt trött och bryter ihop ;-)
Förresten imorrn blir det nog en sväng till Karlskrona för att beställa våra utemöbler, det kommer bli sååå fint på vår altan när det är färdigt! Glasdörrarna ska komma denna veckan så de borde ju snart ringa om det tycker jag... Det måste ju vara klart innan Milo fyller år. Och midsommar ska vi ju ha här med i år. Vi skulle ju haft förra året, men Milo va bara en vecka så det kändes överkurs då. Allt va ju ändå kaos då! Vi blir nog ett lite större gäng i år iallafall! Ska bli rooligt!
Nu va det breakdown här! Pusshej!

Inga kommentarer: