torsdag 13 maj 2010

En snabbis...

Det blir en liten uppdatering idag... Ska snart gå och lägga mej och kolla på Anna Anka från igår, va ju iväg så jag missade ju det!

Idag har vi varit i Broakulla på marknad, inte såå roligt kanske men det är en sån sak man ska göra :-p Träffade några att prata lite med iallafall =) Andreas köpte lite godis och Theo åkte en karusell, sen åkte vi hem.

Vi fick fikabesök när vi kom hem, barnens farfar, faster Mia och kusinerna stannade en stund och fikade, lekte och pratade en massa =) Som sagt mycket som ska planeras innan lördag med när vi ska ut och svira.

En annan sak som är mindre kul är att Milo har kräkts några gånger idag, vet inte om det är magsjukan eller om han ätit något kasst... Det lär vi nog märka om det skulle drabba oss andra med ... Håll tummarna att det inte gör det! Annasr har vi säkert smittat ner våra gäster med idag... Hoppas inte!

Nu ska jag gå in och lägga mej i sängen. Har kört in Milos spjälsäng brevid min säng så jag har koll på honom under natten... japp hönsmamma, kan inte sova annars! Pusshej!

Inga kommentarer: