fredag 12 februari 2010

Arrrggg!!


Såhär fin är vår bil efter dagens kyrkisbesök... När vi kommer ut från kyrkis så står det ett gäng pensionärer vid bilen och jag ser ju att bilens bakdel flyttats en liten bit så jag fattar ju vad som hänt. Tur i oturen är ju att gubben skrivit en lapp som han skulle sätta fast på rutan och han står för det han gjort... Kunde ju lika gärna varit en smitare, men det är ju sååå trist!
Tror det är typ ett år sen vi hade peugeouten inne på verkstan för att en viss brud ;-) glömt lägga i handbromsen bakom vår bil. Men det är skönt att det inte är mitt fel och gubben skulle komma hit eller ringa vid 14 tiden när Andreas kommit hem så de får reda ut det... Jag är inte så haj på just sånna här saker ;-)
Det roliga va ju att gubben tyckte att det va konstigt och tyckte inte att vår bucklor "passade ihop" han sa att på hans bil va det så långt ner, men hallå han måste kommit ganska fort och det är ju röd färg långt ner på däcket på vår bil... Du hade inte den där bucklan innan va? frågade han... haha. Men han va ändå snäll så det går nog bra!

1 kommentar:

Fam.Bohman sa...

Usch va trist.... det blev en rätt rejäl bula... Hoppas att de går att fixa hyffsat snabbt...