måndag 15 februari 2010

Ett par bilder från gårdagen...

Lite bilider lyckades jag ta igår så här kommer ett par:
Hahah, Theo och Dan, tyvärr så har Emma det kortet där båda sitter och har glasögonen på sig, ser ännu roligare ut!
...
Lilleputten vill bara sova hos mamma, sååå mysigt =) Undra varför han är en mammagris ;-)
...
Världens godaste kycklingpaj! Emma hade bestämt maten eftersom hon fyller år och det va så sjuuukt gott. Tänkte att jag skulle köpa hem massa små pajformar och laga en himlans massa pajer så man kan ha lite i frysen, man kan ju variera fyllningen lite med... Och nyttigheten kanske ;-)
...
Efter dagis så tog vi affären, som vanligt efter helgen så är det slut på de vanliga grejerna, mjölk, smör och sånt som man måste ha... Där hittade vi Nettan så vi drog med henne hem på lite kaffe. Milo somnade direkt när vi kom in så vi fick sitta och prata massa skit helt ostört! Minns inte när det hände sist, brukar alltid va nåt barn i farten.
Nu är det strax dags att hämta min stora prins och jag hoppas inte han är skadad denna gång jag hämtar honom.... Finns en liten ligist på hans avdelning som gav hon en del blåmärken och bulor förra veckan... Sen blir det simskolan och sen blir det Nybro för att visa upp bilen på volvo tror jag minsann... Lite öb och sånt blir det nog med... Kanske till och med McDonalds för Theo, det va länge sen vi va där nu, och det är ju ganska så poppis ;-)
Nä nu kör vi, drljer en stund innan vi får vila härnäst!


Inga kommentarer: