torsdag 4 februari 2010

Så här blev det..

Jag kan säga att jag inte hade nån panik upp när klockan ringde imorse, stängde av den och fortsatte gosa med Milo =) Sen vaknade stora grabben och ville lägga sig i soffan med täcke och kolla på teve, jag frågade om han ille till dagis men han sa att han ville va hemma idag, så jag ringde och sa att vi stannar hemma, imorrn med =)
Tänker att skulle nu chansen finnas att vi klarar oss från magsjukan så är det lika bra att va hemma imorrn med så vi kommer iväg på 3 årskalas på söndag i Ronneby!

Milo har vaknat x antal gånger inatt, sista gången pallrade Andreas sig upp, sen kom han tillbaka med Milo med sig och sa att han vägrar ta nappen... Och ja det va ju inte så konstigt även han helt igenkorkad i näsan... Så det blev att plocka fram koksaltlösningsdropparna och faktiskt så funkade det kanonbra, nån minuter efter andades han bra genom näsan och kunde ta nappen och va nöjd...

Jobbigt med alla dessa sjukdomar som man smittar av sig på varandra... Men nån gång tar det väl slut! Känns skönt att slippa dra till dagis med idag. Pratade med en fröken och sa att det är ju synd att Theo missar teatern imorgon, men hon tyckte inte vi skulle tänka på det, det kommer massa fler teatrar i vår så det kommer fler chanser.
Kankse blir kyrkis imorrn om vi är piggare. Får tyvärr hoppa över träningen idag med, svider lite, men vad ska man göra!?

Inga kommentarer: