fredag 26 februari 2010

Härliga Fredag!

Ingen jätterolig start på dagen kanske när det första man får göra är att plocka undan tvätt, köra igång en ny maskin, tömma diskmaskinen på rent, gå ut med soporna, ut med blöjsoporna och sånna där tråkiga saker... Men det blir ju desto roligare när det väl är klart, och så känner man sig iaf lite duktig =) Tog tag i de där tomma blöjförpackningarna med, satte mej och registrerade in alla koder på liberosidan och beställde lite saker... Hade ju skrapat ihop en hel del poäng.. Och fler lär det väl bli kan jag tänka mej ;-)

Igår köpte jag varsin bok på den extremt lilla bokrean som är på ICA här hemma i år... Milo fick en liten tygbok som va som en mobil och Theo fick "aja baja Alfons Åberg", han brukar läsa Alfonsböcker med Mormor hemma i Eringsboda och jag vet ju att han gillar dem så vi köpte en... Och vad han älskar denna bok! Det handlar ju om att Alfons lånar sin pappas verktygslåda och det är ju bland det roligaste man kan göra =) Så vi har redan läst den flera gånger, och nu verkar det som att det strax är dags igen.

I eftermiddag ska vi ner till Karlskrona och storhandla ska se om det finns fler Alfonsböcker på rean så man får lite variation =)
Ha en fin fredag mina vänner!



Inga kommentarer: